Neked, mint kíülállónak, mi a véleményed az inteligenciáról?
Figyelt kérdés
Hallgatom...:D2009. okt. 9. 14:09
11/16 A kérdező kommentje:
Melyiket?
2009. okt. 13. 22:51
12/16 anonim válasza:
inteligenciát írtál nem
intelligenciát
:-D
13/16 A kérdező kommentje:
Hehh, tényleg.:D
Köszi.:P
2009. okt. 29. 00:49
14/16 anonim válasza:
Nemtom miaz, biztos jó lehet ;)
15/16 anonim válasza:
A kedvenc írónőm könyvéből van ez a beszólás. Ezek szerint olvastad, vagy láttad a lapom iwiwen, vagy csak simán hallottad egy ismerősödtől, aki látta, hogy valaki beszélt egy emberről aki tud olvasni, és olvasta a könyvet. Így tehát más tollával ékeskedel. Mindenesetre ha tényleg kívülállónak teszed fel ezt a kérdést, meg sem érti. XD gondolkozik rajta, és valami marhaságot nyög be. Később rájön, és nagyon bepipul rád. XD
16/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom, én nem olvastam a könyvet.
Melyikről van szó?
Amúgy meg egyáltalán nem biztos, hogy ő találta ezt ki. Lehet, hogy ő is hallotta valakitől.
Na, mit gondolsz?:P
2009. dec. 19. 19:37
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!