Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Levegőt szeretnék venni....

Levegőt szeretnék venni. Szerintetek hol árulnak, és mennyiért?

Figyelt kérdés
2009. okt. 8. 12:07
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
73%
Abszurdisztánban jövőre már fizetni kell érte. Szennyezettség alapján lesz, napszakonként, földrajzi helyenként és tüdőkapacitás alapján számítják majd ki.
2009. okt. 8. 12:16
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Én elég baráti áron tudok neked eladni levegőt, több éve benne vagyok a szakmába, és eddig semmi panasz nem jött. Egy postai címre lesz szükségem, amire küldöm majd a csomagocskát levegőcskével. Természetesen válogatni is lehet, mert levegő és levegő között is különbség van, így az árak is különbözőek. De aki friss tiszta levegőt akar venni az fizessen többet nem de?! A számlaszámomra kell majd utalni a pénzt, ez szinte egy jelképes összeg. Vannak ritkaságok is, pl himalájai levegő, vagy ami nagyon jól fogy az az Amazonas esőerdő levegője.
2009. okt. 8. 12:24
 3/24 anonim ***** válasza:
79%
Tescoban van most, az olcsó, zacskós kiszerelésben. Siess, amíg tart az akció.
2009. okt. 8. 12:24
 4/24 anonim ***** válasza:
81%
Sajnos a mai világban semmi sem lehetelen. Ez sem. Ha igy halad a világ ahogy halad könnyen lehet hogy 100 -200 év múlva már nem lesz "levegönk " sem. Majd a boltokban fogják árulni palackokban. Az ára természetesen az akkori árakhoz viszonyitva magas lesz. De lesznek illegális helyek is ahol direkt levegöt gyártanak , ott könnyen hozzátudsz majd jutni, és nem lesz annyira drága sem.
2009. okt. 8. 12:26
 5/24 anonim ***** válasza:
73%
Legutóbb Párizsbn láttam konzervdobozban valódi párizsi levegőt. Hat frankot kértek érte, amit sokallottam ekkora bromságért úgy, hogy erről /isí/ lemaradtam.
2009. okt. 8. 12:36
 6/24 A kérdező kommentje:
No és mit javasoltok: kis- vagy nagy levegőt vegyek inkább?
2009. okt. 8. 12:39
 7/24 anonim ***** válasza:
82%
sztem inkább ne vegyél :D
2009. okt. 8. 12:43
 8/24 anonim ***** válasza:
Az OEP-nél jutányosan lehet kapni, de addig neked még van egy csomó teendőd. Nagyon sokat kell cigizni, nem szabad sétálni a tiszta levegőn, a hegyekben történő túrázás tiltott, a tüdőgondozóban felírt gyógyszereket nem kell kiváltani, beszedni. Egy idő után már érzed a levegővételnél, hogy oxigénre van -de sürgősen- szükséged, na akkor jön az OEP.
2009. okt. 8. 12:43
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen nagyot érdemes venni, gondolni kell a holnapra is. Mert mi van akkor ha elfogy holnapra? A kis levegővel megszívtad, a nagy levegővel viszont jól jársz, szóval csak is nagyot. A háziorvosok és a gyógyszerészek is ezt ajánlják. ÉS 10ből 9 fogorvos is a nagyot választana. Jól fontold meg!!!
2009. okt. 8. 13:01
 10/24 A kérdező kommentje:
köszi az eddigi válaszokat. Fölmerült még egy kérdés: használtat vegyek?
2009. okt. 8. 13:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!