Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Az E-Mail címem citrum@citroma...

Az E-Mail címem citrum@citromail.hu. De mi volt a jelszavam?!

Figyelt kérdés

Idegen fáról neteztem éppen, csak itt nem néznék jó szemmel, ha látnák, hogy az itteni gyökerekből fogom a netet, úgyhogy már ki kéne lépnem, csak közben meg elfelejtettem a jelszavam, és úgy nem tudok visszacsatlakozni az eredeti tőhöz.

Nem tudnátok segíteni?! Mi lehetett a jelszó?

Az rémlik, hogy valami gyümölcs, de az is lehet, hogy zöldség... nem rémlik igazán sajnos... =(

2013. jún. 5. 17:09
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

VÉGRE !!!

Köszönöm szépen! :D Tényleg citrom a jelszavam.

És pont az utolsó pillanatban jött... legalábbis azt nem tudom, hogy fel fog e tűnni komolyabban az ottani élősködésem, de ezt az uzenetet leglább már a gazdafámról tudom írni.

Úgyhogy köszönöm az utolsó hozzászólást!!!

Egyébként honnét tudtad/ismerted ?

2013. jún. 5. 20:47
 12/20 anonim ***** válasza:
Szerintem cékla. Az is olyan mint a citrom, csak nem sárga, és nem készül belőle befőtt.
2013. jún. 5. 23:21
 13/20 A kérdező kommentje:

Cékla??!!

MONDOM, hogy a "citrom" volt. Jól tettem, hogy megbíztam a válaszolóban, és köszönöm neki, hogy kihúzott a csávából. :]

2013. jún. 6. 00:32
 14/20 anonim ***** válasza:
Ne unatkozz ennyire! Kérlek! :DDDDD
2013. jún. 6. 12:50
 15/20 anonim ***** válasza:

Ne hagyd már magad átverni!!! Miért hiszel minden féle írogatónak? És ha nem citrom?? Csak ő azt állítja!

CÉÉKLAAAA hidd el

mert én mondom

2013. jún. 6. 14:51
 16/20 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=86D9pEItpwA

<3 <3 <3 <3 (Demjén-Jelszó:Love)

2013. jún. 6. 15:09
 17/20 anonim ***** válasza:

Citrom, narancs, fidesz, orbán, király, korona.

Ha fel kell törni, akkor dió.

Nem látogatsz meg? Meghívlak teára...

:)

2013. jún. 6. 17:32
 18/20 anonim válasza:
Chuck norris biztos tudja. XD
2013. jún. 8. 19:36
 19/20 A kérdező kommentje:

#17.: "Nem látogatsz meg? Meghívlak teára..."

Én alaphelyzetben nem vagyok egy csípős fajta, de ha megbocsátasz, én egy kissé hátsó szándékot érzek a dolog mögött. :\

2013. jún. 10. 18:07
 20/20 A kérdező kommentje:

"Chuck Norris biztos tudja"

Hát.... amilyen brutálisan elbánt a farmon a malacokkal, inkább nem kérek abból a sorozatgyilkosból... Csak szétfacsarna és szétmagozna éretlenül, a héjjamat meg szétdobálná.... Ez egy segg! : http://www.youtube.com/watch?v=AKQ2Xks5fWE

2013. jún. 10. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!