Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ugye, h minden no aljas?

Ugye, h minden no aljas?

Figyelt kérdés

Ha ugy erzik artottal nekik, akkor bosszut allnak vmivel. Van aki ugy all bosszut, h nem all bosszut, nehogy ugy erezze a masik, h kvittek.

Tehat mindegyik csaj aljas bosszuallo, ebbol a levezetesbol ez jon le.

Igazam van?

2013. jún. 3. 00:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Így van! :'(
2013. jún. 3. 10:16
 2/15 anonim válasza:

"Van aki ugy all bosszut, h nem all bosszut, nehogy ugy erezze a masik, h kvittek."

e állítás alapján valóban minden nő aljas. Ha bosszút áll, azért, ha nem, akkor meg azért...

2013. jún. 3. 12:00
 3/15 A kérdező kommentje:
Ez egy jó levezetés, nemsokára suliban is bevezetik, h ez alapvető műveltség, s egyik tétel ez lesz érettségin, h bizonyítsa be, h minden nő aljas. Felterjesztenek a Nobel-díjra, s utána lesz pénzem elmenni Egerbe, ugye kedves P.?
2013. jún. 3. 12:12
 4/15 anonim ***** válasza:
Az :)
2013. jún. 3. 12:26
 5/15 anonim ***** válasza:

"Felterjesztenek a Nobel-díjra, s utána lesz pénzem elmenni Egerbe, ugye kedves P.?"

Feltéve ha bizonyítani tudod, velem szemben is, kedves T. :))

2013. jún. 3. 18:00
 6/15 A kérdező kommentje:
Cafold meg kedves P. vagy barki mas, ha tudja, ez egy szuper levezetes. Es hogy van neked ilyen magas szazalekod, ennyi ismerosod van itt az oldalon? :)
2013. jún. 4. 00:06
 7/15 anonim ***** válasza:

"Es hogy van neked ilyen magas szazalekod, ennyi ismerosod van itt az oldalon? :)"

Protekció! :PP

2013. jún. 4. 22:09
 8/15 A kérdező kommentje:

Úgy könnyű.

Én már tudom egyes válaszaimnál, h le lesz szavazva, de az már nem érdekel, akkor is leírom, amit akartam. Ahhoz képest még mindig jól állok.

2013. jún. 4. 23:55
 9/15 Martina11 ***** válasza:
Persze,persze,de legalább a legtöbb jobban tud magyarul mint te.ÉS NEM MIND ALJAS!!!Pl: rám se mondták még hogy aljas vagyok!
2013. jún. 5. 18:51
 10/15 A kérdező kommentje:

Mi ez a legtöbb jobban tud magyarul szöveg?

Mi a baj a magyarommal?

2013. jún. 5. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!