Hogyan igázzam le a földet?
Figyelt kérdés
Reptoid 4042013. máj. 31. 13:24
31/105 A kérdező kommentje:
semmivel
2013. jún. 11. 11:57
32/105 anonim válasza:
Te akartad.Bedobunk a vulkánba aztán meghalsz.
33/105 A kérdező kommentje:
mondtam már hogy robot vagyok, nem tudok elolvadni
2013. jún. 12. 13:34
34/105 anonim válasza:
De mert a robotok fémből vannak a fém meg elolvad a vulkán hőjétől.
36/105 A kérdező kommentje:
általatok nem ismert fémből vagyok amely nem olvad el :P
2013. jún. 13. 12:20
37/105 anonim válasza:
Nem túl rég felfedeztük azt a fémet amiből vagy aztán meg elkészítettük a másolatodat 14 milliárd példányban amik nem fognak átállni az oldaladra és soha nem romlanak el,továbbá kifejlesztettük azt a fegyvert ami elpusztítja az olyan anyagú dolgokat amiből te készültél,és odaadtuk a hadseregnek ami a katonáknak,aztán elpusztítottuk azt a helyet ahol fejleszteni szoktad magadat,és a szerszámok is elpusztultak továbbá az alkotódat is megöltük.
38/105 A kérdező kommentje:
nem tudtátok kifejleszteni mert nem e dimenziói anyagokból készült
2013. jún. 14. 12:06
39/105 anonim válasza:
Feltaláltuk már a dimenziókaput ami elpusztíthatatlan és sosem hibásodik meg.továbbá az ott élő lények nem próbálnak ellenünk tenni semmit sőt az adott fém beszerzését is segítik és más élőlények nincsenek ott.
40/105 A kérdező kommentje:
öhm amint kiléptek a készítőim a dimenzióból a fémmel azonnal fel is robbantották a dimenziót és máshol nincs ilyen csak bennem
2013. jún. 21. 12:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!