Tegnap egy lezuhant UFO-t, illetve a benne utazó űrlényeket fényképeztem a veteményesben, ehhez mit szóltok szkeptikusok? (Kép lent)
Figyelt kérdés
Előre szólok, hogy a kép elég ijesztő... Szóval gyenge idegzetű emberek számára nem ajánlott a megtekintése!!!
2013. máj. 29. 22:20
11/17 anonim válasza:
Grat, hogy ennyi időd van trollkodni a semmiért.
12/17 anonim válasza:
Azta rohadt!Ilyen hiteles képet még nem láttam, ez még Roswell-t is alázza.Nagy mázlid volt hogy le tudtad kapni a kis szürkéket!
13/17 anonim válasza:
De amúgy miért pontozzátok le azt aki viccel?utolsó kommentelő is 0% kapott.Miért????
14/17 anonim válasza:
Ez nem a humor kategóriában volt eredetileg. Azért pontozták le a kis ufo hívők.
15/17 anonim válasza:
Én is hiszek bennük de azért vettem a poént.
16/17 Martina11 válasza:
MEGGYŐZTÉL!!!!! Eddig nem hittem az űrlényekben de ez a bizonyíték minden kételkedésem eltörli!!!!!!
17/17 anonim válasza:
Hát ez hihetetlen!!!! ezek tényleg poloskoidok! és közeleg az idegen invázió ideje emberek, érzemmmm!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!