Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mi a véleményed az ilyen-olyan...

Mi a véleményed az ilyen-olyan kutyakajáról?

Figyelt kérdés
Csak a szupersznobok válaszaira vagyok kíváncsi.
2009. okt. 5. 23:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
szerintem a borjúból készült rántott hús nagyon fincsi. élőételnek pedig egy kis carpaccio gyalult parmezánnal.
2009. okt. 6. 00:05
 2/6 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem aki nem tud tizenötezerért venni egy csomag kutyakaját a Buksinak, az térdepeljen kukoricán a sarokban és szégyellje el magát és próbáljon keresni egy normális gazdát a szerencsétlen kutyájának, mert tiszta égő, hogy nem extra f@sz@ szuper csúcs kajával eteti a kutyát, meg állatkínzó is, mert normális ember nem vesz kutyát, ha nincsen neki arra, hogy tizenötezerért vegyen neki egy csomag kaját. A házi koszt meg a legnagyobb égés, na azokra, akik ilyet adnak annak a szerencsétlen kutyának még ránézni sem szeretek, mert azok borzadályok.

Jövő héten pedig már azt is megmondom jól mindenkinek, hogy ha a gyereknek nem tud bio kaját venni, meg bio pamut ruhát ráhúzni, akkor inkább ne is vállaljon gyereket, mert csak szenvedés lenne a gyereknek az élet, a sok szar miatt, amit beletöm.

Jövő hónapra majd odáig jutok, hogy aki nem tud magának a bio emberkaja boltban ennivalót venni, meg nem eszik ötször gyümölcsöt és zöldséget egy nap, az inkább haljon meg, mert tiszta gáz amit csinál, nem igaz, hogy nem hallotta, hogy mennyi káros dolgot dugnak a kajába!

Kac-kac.

2009. okt. 6. 04:37
 3/6 anonim ***** válasza:
69%
én kaviárral etetem a kutyáimat, kimondottan azoknak a halaknak az ikráival, ami az én halastavamban úszkálnak és nagyon rikák.
2009. okt. 6. 11:24
 4/6 anonim ***** válasza:
69%
de persze a halastó a világ másik felén van, és minen nap repülőgép hozza az ikrákat :P
2009. okt. 6. 11:26
 5/6 A kérdező kommentje:

Én kutyám fosik a legdrágább kutyakajáktól, ezért csak pacsirtanyelvpástétomot eszik és csak 50 évnél régebbi aszuborokat iszik, mert abban megvan minden szükséges ásványi anyag..

Másra rá se néz.

2009. okt. 6. 13:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Az én kutyám velünk, az asztalnál eszik. Imádja a lazacot,naponta kések a munkahelyemről, mert igényli a villás reggelit. A villa használatával még van egy kis problémánk, de kanállal már ügyes. Igaz havi 40ezerbe kerül a nevelője, de a kutyáért mindent.
2009. okt. 8. 09:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!