Sürgős! Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Tegnap láttam az erdőbe ami itt van nem messze tőlünk hatalmas és szőrös két lábon jár, de nem humanoid vagyis van benne egy kis mutáció mert az egyik keze helyén egy zeller van és az egyik lába pedig Tom Cruise. Mi lehet ez ?2013. máj. 25. 20:32
1/9 anonim válasza:
Véletlenül nem készített mózeskosarakat?
Különben én mást találtam:foszfátos kupacokat,melyek valószínüleg disznó ürülékek.De egy kicsit embermedvésebbek...Mi lehet?
4/9 A kérdező kommentje:
Kérlek ne írjanak komolytalanok, most is hallom ahogy a vesszőjét csattogtatja az erdőbe, tegnap reggel is hátra mentem és ott volt egy mózeskosár
2013. máj. 25. 23:10
6/9 A kérdező kommentje:
#5 nem jó mert ez a valami veccőből fon kosarat
2013. máj. 28. 22:54
7/9 Verbőczi Dávid válasza:
Menj a Damjanich utca 8 ra és ott lesz egy papír . Azon lesz 1 telószám
.Felhívod és a hapsi segítségével adtok nekem 50.000.000 ftot . És én segítségedre küldöm a kungfu ninja atom samuraj pockokat . Ők majd segítenek .
8/9 A kérdező kommentje:
az nem kell, mert az egyik szomszéd szerint vannak itt törpe kisebbségi ninják xD
2013. máj. 29. 21:41
9/9 anonim válasza:
jaaaaaj de vicces vagy.......nemtudsz saját magad kitalálni valami hülyeséget? souht parkbol kell venni az ötleteket???? :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!