Milyen nehéz állás a Napnál fűtőnek lenni?
Figyelt kérdés
ha minden jól megy valószínűleg összejön ez az állás de nem túl sok jót hallottam róla mert nem egy ember mondta hogy nem könnyű melo, sokat kell dolgozni de viszont jól megfizetik. tapasztalt emberkék írhatnak akik már voltak a Napnál fűtők vagy hallottak valamit erről az egészről köszönöm mindenkinek2009. okt. 4. 18:01
11/13 anonim válasza:
én is akarok menni.....itt nemsokára úgyis hideg lesz....legalább télen is legyen egy kis napbarnított színem :P
12/13 anonim válasza:
Igazából nem nehéz munka, csak nagyon messze van a munkahely :D
13/13 anonim válasza:
Az igen!:-)...Nekem dolgozik ott egy ismerősöm.Igaz,amiket hallottál,álítólag durvább,mint a spanyol melegbe,a narancsszedés.Bár mostanában eléggé ellógják a melót,ezért is esik ilyen sok eső.Azt mondta,hogy nem érdekli már annyira,mert valami "Napfogyatkozás" nevű utazási irodát szervez,ahol majd dőlni fog a lóvé,meg az is aki ott akar barnulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!