Melyik iskolába írassam be a telefonomat, hogy okosabb legyen?
Figyelt kérdés
Nokia c5_00-ás készülékem elég butuska a kortársaihoz képest, és sajnos eléggé a szívére vette, mikor ezt hangoztattam. Ezért elhatározta, hogy jelentkezik felső oktatásra. Melyik iskolát tudnátok jó szívvel ajánlani neki?
Köszi előre is a válaszokat.
2013. máj. 24. 18:41
11/13 anonim válasza:
Az én Samsung Galaxy minim az Android általánosba járt. Megtanult számolni, képeket menteni, Google Playről letölteni, menteni és telepíteni, megjegyzi a telefonszámokat és gyorsan ír sms-t. Annyi, hogy még mindig nem tudja lehúzni a wc-t és nem nyitja ki nekem az ajtót.
12/13 anonim válasza:
én a samsung galaxy ace-emet beírattam a Semmelweis egyetemre, és nagyon okosan jött vissza :) csak ajánlani tudom!
13/13 anonim válasza:
most en vagyok hulye? komolyan be lehet iratni egy telefont az iskolaba
?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!