Hogy vagy?
Figyelt kérdés
2009. okt. 4. 15:52
11/19 anonim válasza:
Szarul. Sok szar dolog történt mostanában! De majd csak elmúlik :)
14/19 anonim válasza:
Kicsit fáj a derekam mert jó régóta üldögélek ezen a nyalvadt széken...és nem jön vmi gyorsan a sorozatom:/
15/19 anonim válasza:
Jól köszi.........de álmosan, megyek is aludni.......jó éjt...offline :D
16/19 anonim válasza:
nemjól, nem rég volt egyműtétem, és nagyon fáj még, csak legalábbmár ittohn vagyok, próbálom vidítani magam!!!
mégvalami?...
17/19 anonim válasza:
"Én pillanatnyilag össze vagyok zavarodva. Most akarom megmondani egy lánynak, aki már egy éve tetszik, hogy "beleestem, mint részeg postás az árokba" (nem ezekkel a szavakkal), és nem tudom, hogy mit is mondjak neki. Olyan jól eltudom képzelni a helyzetet, de tuti, hogy ott, amikor megtörténik, le fogok blokkolni."
te ki vagy??mi a neved?lécci..
18/19 anonim válasza:
A becses/becstelen nevem Balázs és 19 éves vagyok. :D
Világbéka!
Ben
19/19 anonim válasza:
Szarul és tök jól!Egy éve nincs párom,most ünneplem.5hónapja nincs munkám.Van egy kis tartozásom.Még mindig a szüleimmel élek,pedig apámmal és az öcsémmel alig bírok kijönni.A barátnőim nagy része hanyagol!Megtetszett 1 pasi de talizni sem akar velem.:S De nagyon jót mulattam a gép előtt a hétvégén és amúgy tök jól elvaok.:)24L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!