Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Te tudod a megfejtést?

Te tudod a megfejtést?

Figyelt kérdés

Egyik tanárom mondta ma,és senki nem tudott rájönni,és a választ sem mondta meg.

Van egy fickó.A 100-adik emeleten lakik.De mindig leszáll a 60-adikon,és hazamegy.Mikor hazamegy,valami olyan történik,amitől öngyilkos lesz,kiugrik az ablakon.De ha vár egy kicsit akkor utána jót nevetett volna az egészen..

Azt kell megfejteni,hogy mért száll le mindig a 60-adikról,és hogy mért lett öngyilkos.

Komolyan egész nap ezen agyalok,de semmi,mégcsak ötletem sincs.Egyébként volt felesége.:D

2013. máj. 23. 19:19
1 2 3
 1/25 anonim válasza:
Az mit jelent hogy mindig leszáll a 60.-on? Lifttel megy felfele és ott kiszáll belőle?
2013. máj. 23. 19:47
 2/25 anonim ***** válasza:
86%
szerintem ha egy ötezrest csúsztatsz a zsebébe,biztos elmondja.
2013. máj. 23. 19:48
 3/25 anonim ***** válasza:
szerintem ezt rosszul írtad le..
2013. máj. 23. 19:49
 4/25 A kérdező kommentje:
A pali 100-adik emeleten lakik,viszont minden nap amikor megy haza a 60-adikon kiszáll ( a liftből)
2013. máj. 23. 19:50
 5/25 anonim ***** válasza:
100%

Nincs tovább lift, megunja, hogy mindig 40 emeltet kell lépcsőznie ezért kiugrik az ablakon. A lift pedig napokon belül bővült volna.

Ui: Nem a tanár vagyok, csak egy kis fantázia kell. Egyébként sok megoldás lehet. :D Ez is egy (talán). ;)

2013. máj. 23. 19:51
 6/25 anonim ***** válasza:
21%

Mondjuk ha normálisan leírnád amit akarsz kérdezni, akkor rá is lehetne jönni a megoldásra, mert ennek így a fele értelmetlen és már ahhoz is logika kell, hogy kibogozzam mit is akarsz....

Írd le normálisan a történetet és akkor dumálhatunk róla

2013. máj. 23. 19:52
 7/25 anonim ***** válasza:
60%
De tudom! 5.vagyok! Nem éri fel a gombot! XD És hirtelen nőtt volna.
2013. máj. 23. 19:58
 8/25 anonim ***** válasza:
Az első fele az ősrégi, mert törpe és nem éri fel a többi gombot. A második részre én sem tudom a választ.
2013. máj. 23. 19:59
 9/25 A kérdező kommentje:

Martin20: a lift felmegy a 100-adikig

Akkor leírom.

Van egy fickó,mondjuk Péter.

Péter a 100-adik emeleten lakik.

Amikor megy haza a liftel,mindig! leszáll a 60-adik emeleten,és hazamegy.Hogy miért,ezt kikéne találni.

Utána valami olyat lát,vagy érez,vagy tudomisén,ami miatt öngyilkos lesz,kiugrik.Meghal.

De ha várt volna egy kicsit akkor jót nevetett volna az egészen.

Lehetett a tanártól kérdezni.

Volt munkája,felesége.

Szerette a munkáját.

A főnöke nem lakott a 60-adikon.

2013. máj. 23. 19:59
 10/25 anonim válasza:
100%
Törpe ezért csak a 60. emeltnek a gombját éri fel, aztán amikor hazamegy látja, hogy a felesége éppen a főnökével kufircol, de mivel szerette a munkáját a főnöke elő akarta léptetni, de késő mert kiugrott.
2013. máj. 23. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!