Hogy vicceljem meg az egyik fiút?
Figyelt kérdés
sokaan irjatok2013. máj. 18. 07:35
1/25 anonim válasza:
hát mennyire akarod megviccelni? és kb milyen jellegű szivatásra gondolsz?
2/25 A kérdező kommentje:
hat hogy egy jot nevessunk a barataimmal :D
de aze a fiunak ne legyen baja belole
2013. máj. 18. 07:57
3/25 anonim válasza:
vadgesztenye, fostos galócával!
te is láttad a nyusZit a vidám kertben?
4/25 A kérdező kommentje:
hm?? ez meg mien trefa?? O.o
2013. máj. 18. 19:22
5/25 anonim válasza:
Mond neki azt hogy szereted és h nem tudsz nélküle élni. Utána: csak vicceltem. Ez egész jó nem? :D
6/25 A kérdező kommentje:
figyi en tenyleg szeretem azt a fiut :DD
2013. máj. 18. 20:44
8/25 anonim válasza:
Jaah uhh xD bele a közepébe :D akkor mond azt neki h összejöttél vkivel. Ha megijed ő is szeret. xD 2 helyzet van egyszerre megoldva. :D De viszont ha erre az a válasz, h jártok, akk én nyugdíjba mek... :D
9/25 anonim válasza:
várd meg amíg megputtonyozódik a fiú szakálla aztán tarcsá terepszemlét az agysejtjeid közt, majd mond fapofával hogy lol.
10/25 anonim válasza:
sztem kötözzétek az ágyhoz, amikor alszik, aztán vetkőztessétek le :)
tuti értékelni fogja, lehetőleg hívd oda az összes bnődet, hogy megcsodálják ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!