Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » A föld túlsó oldalán ugyanez...

A föld túlsó oldalán ugyanez a nap süt?

Figyelt kérdés

Az egyik barátnőm azt mondta, a föld másik oldalán más nap süt,igaz ez??? Másik kérdésem, ha netán egyszer az életem folyamán megunnám az itteni életet, leugorhatok a földről, ha igen akkor hová eshetek???

17 éves, szőke, kék szemű lány vagyok, barátaim szerint butácska.

2013. máj. 17. 13:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Igaza van is, meg nem is. A Föld másik oldalán nem a Nap, hanem a HOLD süt!! Mondjuk legutolsó becslések szerint főz, de én kitartok amellett, hogy süt.

Természetesen leugorhatsz. Hogy hová eshetsz nem tudja senki, mert még senki nem ugrott vissza!

Barátaidnak nincs igaza, nagyon intelligens vagy.

2013. máj. 17. 13:14
 2/13 Antimod ***** válasza:
40%
Humor rovat.
2013. máj. 17. 13:28
 3/13 anonim ***** válasza:
24%
szerintem meg egy 13 éves elbaszott trollocska vagy
2013. máj. 17. 13:32
 4/13 anonim ***** válasza:
0%
Kamu kérés, nagyon vicces vagy...ha mégsem, 17 éves létedre én eléggé elszégyellném magam, hogy ennyire hülye vagyok. A mi naprendszerünkben 1 nap van, ha a Föld másik oldalán is egy másik nap sütne igencsak más lenne a helyzet, és a Föld kialakulása is. A Földről meg megnézném hogy ugorsz le....nem buta vagy, sajnos az erre nem jó szó...istenem hova süllyedünk.... (16/F)
2013. máj. 17. 13:37
 5/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm az 1 meg 2-es válaszolonak.

3-as te nem is ismersz engem,de nem is baj.

Szerintem csak irigykedsz rám,a szép szőke hajú lányra.

2013. máj. 17. 13:39
 6/13 A kérdező kommentje:

3-as

Ja,ha nem tudsz értelmes választ adni,akkor légy szí ne írogass.

2013. máj. 17. 13:43
 7/13 anonim ***** válasza:

Így igaz, ahogy mondtad. A naprendszerünkben van egy 2. álcázott nap is amit csak a Föld másik oldaláról lehet látni, ha kikapcsolják az álcát.

Ha leugrasz a Földről, akkor a gamma kvadránsba kerülsz és elrabolnak az elcseréltek, hogy szexrabszolgát csináljanak belőled. Javaslom, ne ugorj le :)

2013. máj. 17. 13:55
 8/13 anonim ***** válasza:
69%
Komolyan venni egy kérdést a humor rovatból? Ti vagytok a buták! Jó ég...
2013. máj. 17. 13:56
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
nem, ott nem a Nap süt, hanem a Hold főz
2013. máj. 17. 14:01
 10/13 A kérdező kommentje:

2-es meg 8-as

Díjazlak benneteket :) mennek a zöldek :)

2013. máj. 17. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.