Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Leszakítottad? Szagoljad!

Leszakítottad? Szagoljad!

Figyelt kérdés
2009. okt. 1. 21:29
 1/9 anonim ***** válasza:
mit szakítottam le??
2009. okt. 1. 23:26
 2/9 anonim ***** válasza:
A szűzhártyát:D
2009. okt. 1. 23:30
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ó Jézusom..Már megint ezek a bonyolult kérdések..kezdem úgy érezni én vagyok itt az AGY...

Amikor leszakítunk valamit,úgy érezzük vége mindennek...ergo:a virág kidöglött.Az illatát akarjuk érezni,és ezért önző módon letépjük.Ez nem helyes,elég lenne csak oda hajolni fölé és mélyen beleszippantani..vegyük példáúl a szexet(+18),nézzük a lányt:este van (ki-ki nyugalomban..)úgy döntenek a fiúval,hogy akkor Ők most valami egészen jó dolgot fognak tenni...szerinted a lánynak megfordúl a fejébe,hogy leszakítsa a fiú férfiasságát?Hát persze,hogy nem!Mert nem önző,megelégszik azzal,hogy "szagolgassa",nem pedig elrakja egy vázába,vagy esetleg még ki is szárítsa...micsoda ostobaság ez..mindent amit emlékbe ellehetne tenni szakítsuk le?Kizárt dolog!Szóval nem szakít le itt senki semmit..persze szagolni lehet:)

üdv:kittybaba

2009. okt. 2. 09:33
 4/9 A kérdező kommentje:
Utolsónak: DDDDDDDD
2009. okt. 2. 10:48
 5/9 A kérdező kommentje:
Egyébként arra gondoltam, hogy ha őt választottad, élj vele.... és kész.
2009. okt. 2. 10:49
 6/9 anonim ***** válasza:
Amm de mért kell mindig a a +18-ra gondolni????UNALMAAAAAAAAAAAAAS!!!!!!!!!!!!!!Egy 13 éves csaj..
2009. okt. 3. 18:10
 7/9 anonim ***** válasza:
uccsónak: ha 18+ leszel, te is arra fogsz :P
2009. okt. 4. 14:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem szakítottam le xD
2009. okt. 4. 18:08
 9/9 anonim ***** válasza:
én lennék a híres utolsó:) leszek..de agyszüleményeim azért vannak:)
2009. okt. 5. 16:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!