írjál valamit vakon! Oké? :D
Figyelt kérdés
na és a csidés cukéfstén! cajib íeij! rédééééééé! hö nu? nem tom milyen lett ez... őőőőőőőő jajj ne! na ilyet produláljél és most bocsibovsi tarka csukott szemmel!
boci noci tarka se güle se garka odamegypnl éalmo agoltejet kapni!
2009. szept. 30. 19:00
61/84 anonim válasza:
Mit írjak neked vakon? Azt hiszem, nem kihívás. :) Akkor ezt írom neked vakon, hogy ezt írom neked vakon. :)
62/84 anonim válasza:
lol imádom az ilyen dolgokat....:) én rengereg et szoktam gépelni, ígx nem annyira neghét...egy idő urén biztu negstijnln szóval kösuo a kérdész re,éálem jül vékaszlokj amuihy eru tpl poén, ítjhanék egy nem is rudom mit....ha így írnék nyelvtanin gióutris egyest kapnál rá----ÉLOL meg sem mondom a tanérbak h ígham így
63/84 anonim válasza:
MI a szívemen a számin,a célketesuzezz állom őhyis mindig rőlélem.cff
[gyorsan írok csak nem vakoon:S..
Am az akart lenni hogy: mi a szívemen a számon,a célkeresztet állom, úgyis mindig túlélem..]xdd
64/84 anonim válasza:
hello+
Tök jó ez a kérdésetősdi és ezt vaksin írom :)
Am Ági a nevem, szeretek keérdezni sok mindent.
tök jó ez a gyakran ismételt kérdések!
65/84 anonim válasza:
kicsir álmos bagyok
(kicsit álmos vagyok)
na. :D micsoda profi vagyok :P
66/84 anonim válasza:
en en vahuok te te vahui?? En en vagyok, te te vagy? :)
68/84 anonim válasza:
éb nahyo9n nem tij bskom ytnj =én nagyon nem tok vakon írni
mint látjátok:)
69/84 anonim válasza:
1 éve tanultam meg vakon írni, ezt ís vakírással küldöm :), és az iskolámban első lettem gépírásversenyen, kijutottam országosba is, onnan sajnos tovább már nem, valamint nemzetközin is indultam, arányában egész jó helyezéssel, percenként több mint 350 karakter...:D:D:D:D
70/84 anonim válasza:
bibe bobe targa. sew dpé se gaja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!