Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Neked milyen pozitív élményeid...

Neked milyen pozitív élményeid voltak eddig a romákkal?

Figyelt kérdés

Mivel itt mindenki szereti ezt a becsületes, segítőkész, odaadó és szorgalmas népet, írnátok néhány dolgot, amiben kifejtitek, miért szeretitek őket? Kezdem:

Múltkor, amikor egy falusi diszkóban voltam a barátnőm unokaöccsével, egy nagy, roma fiatalokból álló csoport odajött, és fejbeütötte minden előjel nélkül a srácot, (akinek egyébként egy baleset miatt sérült volt a koponyája, és egy csontszilánk majdnem átdöfte a koponyáját az ütés hatására) aztán hozzám is odajöttek, mire én véletlenül betörtem az egyik orrát, de ezek a kedves úriemberek nem bánták, és kedves gesztusként kiverték együtt a fájós fogamat.

2013. máj. 9. 23:04
 1/10 anonim ***** válasza:
88%

Úhh..

Pozitív élményem:-

Negatív: Sorolhatnám...

Nyugodtan lepontozhattok, de még soha jót nem láttam bennük..

2013. máj. 9. 23:24
 2/10 anonim ***** válasza:

Van egy lány a suliban. Fiatalabb nálam két évvel. Nagyon kedves lány, aranyos. Egy csomót szoktunk nevetni. Annyi baj van, hogy ha valaki megbántja, akkor üvölt. De így: HAGGYÁL MÁR BÉKÉN VAGY LENYOMOM A TORKODON.. NYUGODJÁL MÁR EL MERT BEVEREK EGYET! - de úgy istenesen gyomorból üvölt :DD velem nem, mert jóban vagyunk, csak azzal ilyen akit utál, és aki idegesíti.

Vannak jók, év vannak rosszak. Őket is elég bántás éri a származásuk miatt, de amit egyesek tesznek, az már sok.

2013. máj. 10. 07:09
 3/10 anonim ***** válasza:
2013. máj. 10. 12:54
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer jött velem szembe 3 kancigány, és nem raboltak ki.
2013. máj. 10. 13:15
 5/10 anonim ***** válasza:
89%
Ma nagyon jó pozitív élményem volt a cigányokkal. Amikor reggel felszálltam a buszra nem volt rajta egyetlenegy cigány sem.
2013. máj. 10. 16:05
 6/10 anonim ***** válasza:

Pozitív élmény?

Amikor egy bozótvágó késsel rendelkező jómódú fiatalember a kis családjával kért egy kis pénzt tőlem, de nem tudtam mit tenni, mert különben megöltek volna.

2013. máj. 10. 19:43
 7/10 anonim ***** válasza:

Egyszer betört hozzánk egy, de időben észrevettük és nem lopott el semmit. c:

Ez azért jó élmény, mert emiatt lett kutyánk :D

2013. máj. 10. 21:36
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem az volt a pozitív élmény, mikor egy kereszteződésnél láttam, hogy a túloldalon a zebránál a családapa lehúzta a kölke nadrágját és papír zsebkendővel kitörölte a hátsóját majd az ürülékes zsebkendőt eldobta. Hálát adhatok az égnek, hogy nem azon az oldalon keltem át a kereszteződésen biciklivel, mert épp aznap kaptam defektet és nyúlkálhattam vna sz*ros kerékhez...
2013. máj. 11. 12:17
 9/10 anonim ***** válasza:

Pozitív élmények ...

1. Van olyan este, hogy nem hugyoznak a lépcsőházba.

2. Egyszer egy éjjel a városban egy ki akart rabolni, de miután a fenyegetésre röhögéssel válaszoltam, ezért elszégyellte magát.

3. Egyszer láttam egy cigányt, aki megvert egy punk-ot, amiért az belerúgott egy sündisznóba.

... több most nem jut eszembe, inkább csak negatív élményeket tudnék mondani.

2013. máj. 12. 00:29
 10/10 anonim ***** válasza:

Pozitív élményeim a következők:

1. Nótár Mary helyes volt a "Sztár a sztár"-ban.

2. A szomszéd úgy bedurrant lopott árammal, hogy nekem nem is kell fűtenem, akkor is megvan a minimum 19 Celsius fok. Na látjátok feleim, ez az igazi REZSICSÖKKENTÉS! (Orbán csak öcsi ebben a műfajban.)

3. Annyi limlomot raknak a folyosóra, hogy azóta takarítanom sem kell.

4. Óbégatnak, mint a fába szorult férgek, tehát végre maximális hangerővel hallgathatom Jimi Hendrixet, és a többi hardrockot.

5. Végül pedig, és ez sem utolsó szempont, kiélhetem gyűlöletemet rajtuk.

2014. jan. 13. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!