Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Miről tartsak jövőhétfőn órát? :D

Miről tartsak jövőhétfőn órát? :D

Figyelt kérdés
Az állampolgári tanár megbizott,hogy ha én annyira ellene vagyok a szabályoknak,próbáljak órát tartani én zajban tiz percig. Tippeket VII.osztályos témakörben légyszi. Semmi durva :D
2009. szept. 29. 15:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Beszélj a sertésinfluenzáról.:P
2009. okt. 3. 19:36
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
hivd ki a tanárt és irjál be neki a naploba egy egyest mert tul halk volt meg mert buzaxd de amgy ténleg beszélj a diszno influenzárol mint a egyik elötem szóló xd
2009. okt. 3. 22:10
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
H1N1-nek kell mondani, mert az előző megnevezések sértik a sertések emberi jogait. Amúgy már valaki írta, beszélj a SÜN!ről.
2009. okt. 4. 12:27
 14/19 A kérdező kommentje:
hát,itt nem olyan nagy divat a sün-özés,mert mi erdélyben élünk és csak MO.n értik az emberek mi a sün :D De nemtom mit lehet mondani a H1N1-ről... ?
2009. okt. 4. 13:03
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
add be nekik h disznóbeteg (h1n1) vagy és mond hogy ez mennyire kihat a hangulatodra és az ízlelő bimbóidra;D
2009. okt. 4. 19:53
 16/19 anonim válasza:
100%

Szerintem meggondolja magát :D Egyszer nekem is kellett, és miután leadtam a tervezetet hogy mit akarok tanítani közölte hogy jobban átgondolva majd ő megtartja az órát :D

F/17

2009. okt. 4. 19:59
 17/19 A kérdező kommentje:
áh,nem fogja meggondolni,de gondoltam hogy óra előtt odaállok elé halálkomoly arccal és: tanárúr,akkor ezen az órán én a homoszexualitásról valamint a nemibetegségekről szeretnék beszélni. gondolom milyet nézne XD
2009. okt. 4. 21:47
 18/19 anonim válasza:
100%

Nem rossz, de inkább a pedofilia/gerontophilia pszichés indokairól kéne beszélned, GYAKORLATTAL egybekötve :D én is arról akartam anno :D

(az előző postolo) (F/17)

2009. okt. 5. 15:40
 19/19 A kérdező kommentje:

hátjó :) bár én arra gondoltam,hogy szavazhatnak,hogy a tanárokat fogjuk kritizálni,vagy az "élet nagy kérdéseit" fogják megválaszolni :D

De én nem vagyok olyan nagy szinész,hogy ilyenekről mártirarccal beszéljek,de megpróbálhatom :D

Ja,és itt nem az a lényeg,hogy a tanárnak kell órát tartani,hanem most egyszerűen igy akarja megbosszúlni a lázadásom a múlt KEDD miatt(amit elirtam a kérdésben :),hogy én tartom az első tiz percet.

amit úgy fogok kezdeni,hogy amit én most használni fogok a megnevelésért,nem azt jelenti,hogy NEKI is ezt kell tennie,sőt,semmit se csináljon úgy mint én :D És megkérem,hogy ha jól megy a dolog,hagyjon többet is,és ha gondolja,ruházza rám a tanári felelősséget többször is :D

Arra vagyok kiváncsi milyen képet fognak vágni a tanárok ezután :D

2009. okt. 5. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!