Miről tartsak jövőhétfőn órát? :D
Szerintem meggondolja magát :D Egyszer nekem is kellett, és miután leadtam a tervezetet hogy mit akarok tanítani közölte hogy jobban átgondolva majd ő megtartja az órát :D
F/17
Nem rossz, de inkább a pedofilia/gerontophilia pszichés indokairól kéne beszélned, GYAKORLATTAL egybekötve :D én is arról akartam anno :D
(az előző postolo) (F/17)
hátjó :) bár én arra gondoltam,hogy szavazhatnak,hogy a tanárokat fogjuk kritizálni,vagy az "élet nagy kérdéseit" fogják megválaszolni :D
De én nem vagyok olyan nagy szinész,hogy ilyenekről mártirarccal beszéljek,de megpróbálhatom :D
Ja,és itt nem az a lényeg,hogy a tanárnak kell órát tartani,hanem most egyszerűen igy akarja megbosszúlni a lázadásom a múlt KEDD miatt(amit elirtam a kérdésben :),hogy én tartom az első tiz percet.
amit úgy fogok kezdeni,hogy amit én most használni fogok a megnevelésért,nem azt jelenti,hogy NEKI is ezt kell tennie,sőt,semmit se csináljon úgy mint én :D És megkérem,hogy ha jól megy a dolog,hagyjon többet is,és ha gondolja,ruházza rám a tanári felelősséget többször is :D
Arra vagyok kiváncsi milyen képet fognak vágni a tanárok ezután :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!