Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Az űrlények tényleg krumplisüt...

Az űrlények tényleg krumplisütőkkel kereskednek?

Figyelt kérdés

"Egy Amerikai közvélemény szerint az UFOK köztünk élnek és figyelik minden napjainkat , sok űrlény dolgozik a krumplisütő készítéssel és eladással . Az ország legynagyobb krumpli sütő gyártó cég vezérigazgatójával egy riporter a következő interjút folytatta :

-Üdvözlöm

-Szintén

-Mit gondol arról a teóriáról miszerint az idegenek krumplisütővel kereskednek

-Tessék mondani milyen idegenek ?

-Hát az űrlényekre gondolok .

-Hát én nem gondolkodtam még ezen

-Uram kérem ne szórakozzon velem !

-Na jó elmondom mit gondolok erről az egész UFOós őrületről . A 99% kitaláció ezeknek a hülyeségeknek . De be kell vallanom itt a krumplisütő gyárban elég sok furcsa dolog történik .

-Mikre Gondol pontosan , esetleg egy példát feltudna hozni ?

-A minap lebegni láttam egy krumplisütő forgató berendezést

-Ez igen érdekes nem gondolja ? Kivizsgálták már ezt az esetet ?

-Kérem hölgyem , nálunk ezek minden naposak

-Az hogy lebeg valami aminek nem is kellene ?

-Ki mondta hogy nem kellene ? A Krumplisütő forgató berendezés alapból lebeg hisz a gyár légnyomása megegyezik Arkhimédesz gravitáció polaritásáról szóla xy megmaradási törvénnyel .

-Uram Én ténylegesen az AMERIKA EGYESÜLT ÁLLAMAOK UFO BIZOTTSÁGÁTÓL származom kérem mondja meg a krumplisütő gyárban tényleg vannak űrlények ?

-Vannak de nem is 1 "

Azt szeretném megkérdezni ez most csak egy hülyeség ? vagy a krumplisűt gyár igazgatója ezzel akarta leplezni azt hogy ott tényleg dolgoznak űrlények ?

2013. máj. 3. 21:37
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Akkor a válasz nem ?
2013. máj. 4. 06:54
 12/13 anonim ***** válasza:
igen, én már meg is rendeltem tőlük két kurumplisütő gépet, hétfőn érkezik meg az intergalatikustektonikus ürlénypostától. :)
2013. máj. 4. 14:28
 13/13 Dalek Traak ***** válasza:
Igen, mert náluk otthon nincs ilyen és rájöttek ez mekkora üzlet. A galaxisban több helyen is krumlisütödéket akarnak majd nyitni.
2013. máj. 4. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!