Mindig megzavarnak evés közben. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A múltkor is, még csak egy órája volt fent a telihold. Nyugodtan rágcsáltam egy fél marhát. Amikor jött a vadász ezüstgolyóval meg pap keresztel. Már unom a folyamatos zaklatást. Mit tegyek?
Farkasember
2009. szept. 27. 16:23
2/22 anonim válasza:
Szerintem bújj el valahova támadj rájuk lesből és edd meg őket ! ; )
3/22 anonim válasza:
ne már én is utálom ha zavarnak kaja közben!
Ne bújj el mert zugevőnek néznek, mondd meg nekik ne zavarjanak, mert nem tudsz enni!
4/22 anonim válasza:
Legközelebb vágd hozzájuk a marha egyik combját. Nem téged akarnak bántani, hanem nekik is korog a belük. :D
5/22 A kérdező kommentje:
Nem tudok beszélni velük, mert a pap latinul kántál a vadász meg valami kucsmakalapos manus.
2009. szept. 27. 18:28
6/22 anonim válasza:
kajabálj rájuk és biztos beszarnakXDD
7/22 anonim válasza:
Kapd elő a pisztolyt lődd szét a kezüket aztán pofozd fel őket.
"Nem tudom kik vagytok és mit akartok itt ,de egy dolgot rühellek, ha megzavarnak evés közben" /Aranyeső Yuccában /
8/22 anonim válasza:
Edd meg a vadászt és a papot is :D
9/22 A kérdező kommentje:
Hmm.. Sörétben sült vadász
2009. szept. 29. 14:29
10/22 Sexylady válasza:
Örülök neki hogy a konkurencia is így jár =D Én éppen teljesen békésen akaram egy szarvas vérét kiszívni, és ugyan így jártam, csak ezüst golyó helyett majdnem reflektort kaptam a képembe
Egy vámpír
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!