Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » 140 cm és 200 kg vagyok....

140 cm és 200 kg vagyok. Ideális? Részletek kattintásra

Figyelt kérdés
Az a helyzet, h ma mikor szexeltünk a pasimmal, túl szűk voltam, ezért szétvágtam a puncim egy pengével. Ez gáz? Aztán feldugtam magamnak próbaként egy házi, fából faragott műkukit, és bennem maradt egy szálka. Végső elkeseredésemben domestosos ülőfürdőt szerettem volna venni, mivel gombaölő. Amúgy fiú vagyok. Szeretnék műkörmöt nyárra, vmi ötlet? És vajon jó ha 17,65 mm-es a péniszem? És az baj, h 5 ezredmásodperce késik a mensim? Lehet, h terhes vok?? O.O Meglestem apumat zuhanyzás közben, lehet ettől?? Légyszi válaszoljatok! Ha valakinek megvan sp (éder krisztián) msn címe és tudja hogyan lehetek olyan híres mint hannah montana, írjon!
2009. szept. 27. 01:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
96%

Szia!

Igen, sajnos terhes vagy, a menstruációnak másodpercre pontosan kell megjonnie!

Nyugodtan csináltass magadnak mukormoket, az olyan cuki, foleg ha piros vagy rózsaszín. A hajadat mindig a cipodhoz megfeleloen csináld meg!

Mindenképpen vegyél domestosos furdot, de kulcsold be az ajtót, mert ha a faterod meglát o is terhes lesz és ugye nem akarnál egy testvérkét aki valójában a te gyereked?

Jojj de cukcsi az a hannáh montáná, nagyon nagy tehetségre van szukséged hogy olyan nagy sztár legyél mint o!

Az is tok meno hogy felvágod a puncid, az viszont már tok ciki lenne ha késsel vágtad volna szét, most a penge a divat!

Ha ajánlhatok valamit lesd el a legújabb divattrendeket az IM meg a BRAVO magazinból, persze csak ha tudsz angolul mert a fele úgy van írva! Olyan cuki kis metroszexis pasikák és csajok vannak benne júújjj!

XD XD XD

Egyébként a szuleid emógazdák? :D :D

2009. szept. 30. 21:13
 12/19 anonim ***** válasza:
Nekem pont 140cm és 200kg az ideálom, de irigyellek téged mivel én még nem tudom eldönteni, hogy fiú vagyok-e vagy lány :( Ne aggódj a szálka miatt majd ha lesz szép halacskás , szivecséks műkörmöd azzal kipiszkálhatod. A 17,65mm pénisz az ultraciki, a 21mm-es a nyerő és amúgy se a méret számit hanem a hossz ! Mikor megláttad apudat zuhanyozni ,védekeztéle miközbe nézted? az is lehet, hogy elkaptál valami nemi betegséget, sp msn cime ederkrisztian@hotmail.com de nem fog felvenni mert egy köcsög
2009. okt. 1. 13:20
 13/19 anonim ***** válasza:
Sztem ideális..eddig egy hasonló ilyet láttam öreganyámon kívül, a mai buszellenőr csajt..XD
2009. okt. 1. 15:10
 14/19 anonim ***** válasza:
Szerintem kicsit magas vagy. Talán bemehetnél a présgépbe, hogy 120 centi legyél, akkor már egész jó. Felvágtad a puncidat? De ugye ugyanazzal a pengével, amivel apud borotválkozik nap, mint nap, és amivel tegnap a cukker pasid is, felvágta tegnap elött? Mert akk nem kaphatsz el semmit. Jah, és el ne felejtsem, tetoválj rá Hello Kitty-t, hogy még jobban nézzen ki.
2009. okt. 1. 21:40
 15/19 anonim ***** válasza:

hát ez nagy! :D

szerintem menj írónak xD

2009. okt. 2. 19:22
 16/19 A kérdező kommentje:
Hát végülis olyasmi a hobbim :D
2009. okt. 2. 19:58
 17/19 anonim ***** válasza:

hogyan lehetek olyan híres mint hannah montana

az én kérdésemet is parodizáltad:)

Gyere már fel msn-ree:)

Üdv,Evicica

2009. okt. 3. 18:02
 18/19 anonim válasza:
nem baj hogy ilyen kövér vagy szumsnsk legalább jó vagy
2009. okt. 16. 21:36
 19/19 anonim válasza:
XD ezt nem értettem!!! LOL
2010. nov. 10. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!