Milyen állampolgárságú végülis a gitárom? Minek nevezhetné magát ha megkérdezik?
Figyelt kérdés
nehéz helyzetben vagyok. szegény klasszikus gitárom gondban van a származását illetően. le is írom miért olyan nehéz meghatározni. tehát ő kb 2 éve Lengyelországból lett importálva hozzám egy Lidl-ből ami Német cég viszont Kínában gyártották...eddig is elég bonyolult VISZONT: húrcsere volt rajta és azt mondja a húrjai is szerves részei nem kezeli külön magát tőlük, a húrkészlet Amerikában készült...és még pluszban itt van az is hogy Spanyol múltra tekint vissza, a gitár ősei innen származnak. tehát itt van nagy gondban hogy ő most Lengyel, Német, Kínai, Amerikai, Spanyol, vagy Magyar? mert végülis már kb. 2 éve itt lakik.2009. szept. 26. 14:32
1/14 anonim válasza:
na ezt hívják globalizációnak XD
2/14 anonim válasza:
kinai ha nem kért sehol állam polgárságot,viszont a bevándorlásiak zaklatni fogják és kitoloncolhatják ha nincs tartózkodási engedélye.Az hogy honnan jött (lengyel)és ki a közvetitő(német) A hurcsere álltal félvér lett.A spanyol ősők meg régen voltak már.
3/14 anonim válasza:
A gitárod Dzsamahíriai. Ez tuti!
4/14 anonim válasza:
Magyar hiszen örökbefogadtad szegényt jószívedből.
5/14 anonim válasza:
én sokáig nem tudtam, miért tűnnek el mindig a pengetőim. aztán rájöttem, h a gitárom cigány.
9/14 A kérdező kommentje:
:)
2009. okt. 28. 17:42
10/14 anonim válasza:
Ragassz rá egy D&G levonót és akkor raj lesz,és mindegy milyen nemzetiségű de raj lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!