Mi történne ha valaki meglátná a kutyámat és kérdezné, hogy fiú ugye? Én pedig azt mondanám lány, és ha kötözködni kezd, esetleg mutogat is, akkor is kitartok az álláspontom mellett?
Figyelt kérdés
:D2013. ápr. 22. 23:15
11/21 A kérdező kommentje:
Nem értem miért kell cinkelni. Én mindig csak szimplán örülök annak, ha valakinek jó a kedve. :/ A jókedv mindig jó, akkor is ha az nem az enyém.
2013. ápr. 23. 00:18
13/21 A kérdező kommentje:
Zsuzsa te nem lehetsz túl egészséges lelkileg, ha neked ezek a dolgok nem fontosak, és nem tudsz másoknak örülni. :D
Viszont vicces, ahogy visszaírtál, szinte érzem, hogy zokon vetted, és ez már haladás. xD
Egyébként azt ne mondjátok, hogy ha előttetek lenne egy ilyen szitu ti nem röhögnétek.
2013. ápr. 23. 00:22
14/21 zsuzsabazsa válasza:
Mindjárt megiszok egy üveg bort aztán jó lesz a kedvem annyira, hogy mindjárt be is alszok.
15/21 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy ebből egy csipkelődős vita alakult ki. Nem számítottam erre.
2013. ápr. 23. 00:23
16/21 zsuzsabazsa válasza:
Ha valaki nem hiszi el, hogy milyen ivarú a kutyád, akkor hagyd rá. Nem érdemes foglalkoznod vele.
17/21 anonim válasza:
:D
fu nem tudom, miért..valószínűleg, mert én is jól tudok képzelődni..valamiért úgy képzelem, hogy kérdező, te olyan ember lehetsz, akit nagyon sokan csúfoltak az iskolában.
18/21 A kérdező kommentje:
Az én elképzelésem nem megbántás alapú volt. De remélem te örülsz magadnak, hogy ilyen vagy. :)
2013. ápr. 23. 00:30
19/21 anonim válasza:
ezek szerint eltaláltam. bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!