Egy zsiráffal ülök egy szobában és manikűrözök. Ez normális? Mit tegyek?
Ez a zsiráf bődületesen átvágott, mert nincs is olyan zsiráf, amelyik le tudja mosni a körömlakkot!
Szerintem hazug zsiráfokat ne engedj be a lakásba, mert amelyik zsiráf hazudik, az lop is! És vannak bizonyos zsiráf-tipusok, amelyek kifejezetten az acetonra izgulnak. Én - a helyedben - kitenném az akácia-fát az udvarra, s amikor a zsiráf éhes lesz, akkor utána megy. Na, akkor csukd be az ablakot is, mert ezek szeretnek kívülről benézni és kötekedni a lakkozás minőségét illetően!
Nem megmondtam, hogy vidd ki az akácia-fát, és akkor utána megy az a nyomorult zsiráf, és akkor nem a te nyakadra hívja meg ezt a haszonleső mókust?!
Ráadásul ha ez a mókus egyszer felmászott az akáciára, akkor iszonyú nehéz levenni, mert szúr mint a sündisznó, akit viszont a mókus fog meghívni- figyeld meg! Majd fogdoshatod neki a bogarakat, de én szóltam időben - magadra vess! Egy nyüves akácia miatt ott fog a szobádban lebzselni egy valagnyi állat, neked meg remegni fog a kezed, mert nem tudod rendesen kikenni azzal a lakkal, össze-vissza mázgálod és visítófrászt fogsz kapni...
Lökött egy tyúk lehetsz... jajj nem mondok ilyet, mert beköszön a róka a nagy lompos farkával...!
Szerintem, ha be lenne drogozva, nem lenne képes gépelni...vagy mégis??!!
Mikor gyerek voltam, az én szobámban meg 1 bazi nagy tigris volt, de engem a plüssállataim sohasem zavartak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!