Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ma láttam egy üzletben hogy...

Ma láttam egy üzletben hogy árulnak "madártejet", ilyet én is tudok csinálni?

Figyelt kérdés
Mert holnap veszek a Juliska nénitől tyúkot mert végül is az is madár. Kb hány hónaposat vegyek,hogy meg tudjam fejni? Nehogy a Juci engem átcsapjon!Vagy vegyek fejőgépet hogy olyan finom legyen mint a bolti?

2013. ápr. 18. 21:50
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
egy mellbimbója van csak a tyúknak! ezt nem mondom, hogy emlője, mert a madár ugye nem emlős!
2013. ápr. 19. 09:16
 12/21 anonim ***** válasza:

Segítek:

vaníliás cukor és tehén tőgy trutymó. Ez kell a madártejhez :)))))

2013. ápr. 19. 09:18
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom miért kell szegény kérdezőt átverni, egyáltalán nem ilyen a madártej, mindenki csak próbálja elviccelni a kérdést szerintem. Ehhez sima rendes tehéntej kell, viszont ki kell rakni az udvarra, mert jönnek a feketerigók, verebek, galambok, akik megfürdenek benne. Az a lényeg hogy jól átitatódjanak a madarak tejjel, utána nem tudnak emiatt repülni. Ekkor fogod a madarakat, és elkezded őket csavarni, így ki lehet préselni belőlük az utolsó csepp tejet is. Préselés közben persze jön madárizzadtság is, ami adja a különleges ízét, és ez az igazi madártej. Ha toll kerül bele, természetesen azt szedd ki.
2013. ápr. 19. 10:56
 14/21 anonim válasza:

13# És tényleg...ja, és nem legyél ilyenkor a közelében, mert simán el lehet ijeszteni őket.

Csak óvatosan..

Am mit mondott a Pista? mi kell még bele?

2013. ápr. 19. 13:26
 15/21 anonim ***** válasza:
Madártejet nemtudom hogy kell de apatejet bármikor szerzek neked
2013. ápr. 19. 22:13
 16/21 A kérdező kommentje:
Húnap mögföjöm a tikomat,aztun iccom egy kevés tejeskecskét
2013. ápr. 19. 22:44
 17/21 anonim ***** válasza:

Arra figyelj, hogy van egy alap szabály.

Madártejet csak tisztán, jég nélkül!

2013. ápr. 19. 23:02
 18/21 Gyuffi válasza:

A madártej elkészítése egyszerű!Nem kell más hozzá mint tojássárgája tej cukor és vanilliás cukor!

Felforralod a (1 liter)tejet a (4-5)tojássárgáját elválasztod a fehérjétől és csak a sárgáját kikevered cukorral és egy vanilin cukorral(5 tojáshoz kb 8 kanál cukor kell).Ha a tej forr akkor húzd félre a gázról és folyamatos keverés mellett keverd hozzá az előbb leírt elegyet,utána tedd vissza még 1 kicsit a gázra és pár perc múlva kész is!Ja és vigyázz mert meleg a készítéskor szal előbb hűtsd le! ;)

2013. ápr. 20. 08:04
 19/21 mustafa33 ***** válasza:

az orosz katona a madártejből a habot kenyérre tete és bicskával ette mint a szalonnát.

(nagyanyámtól)

2013. ápr. 22. 20:58
 20/21 A kérdező kommentje:
mi a habra tettük a kenyeret,és láncfűrészél vágtuk a kenyeret (nagypapától)
2013. ápr. 22. 21:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!