Ha egy talicska disznóürüléket betolok az iskola aulájába, akkor miféle büntetésre számíthatok?
Ezt tényleg komolyan kérdezed? Ha igen, sürgősen fordulj szakemberhez!
Arra azért kíváncsi lennék, hogy hány éves vagy, és milyen suliba jársz.
Mondjuk ha te is jártál volna suliba, elolvashatnád hogy Humor kategória.
Eredetileg politika kategória volt.
Egyébként végzős vagyok gimnáziumban, és eddig még semmi "rosszat" nem csináltam, így hát ideje lenne.
Volt egyszer egy szippantós. Volt egy csinos menyasszonya. Aztán a menyasszony egyszercsak felbontotta az eljegyzést és pár hónapra rá meghirdették az esküvőt az új lovaggal.
Szippantós barátunk kicsit morcos volt.
Az esküvő után a lagzi egy helyi szórakozóhelyen volt megtartva, a nagy nyári meleg miatt nyitott ablakoknál. Egész jó volt a buli, amígnem egy szippantós kocsi tolatott anyitott ablakhoz, bedobta a csövet és teleengedte a termet a tartálynyi rötyivel. A násznép derékig úszott a fekáliában.
Úgy tudom, szándékos veszélyeztetés miatt elítélték, az ünneplő társaság pár tagja a pánikszerű menekülés közben egészségtelen mennyiséget nyelt le az iszappakolásból, páran majdnem belefulladtak.
Egy talicskányi már csak nem jár ilyen következményekkel.
valószínű a diákok megtapsolnának aztán elmennének mert büdös lesz
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!