Mennyire vagy paraszt?
Figyelt kérdés
Én a plázába is traktorral megyek. :)2009. szept. 23. 18:54
11/26 anonim válasza:
Nem vagy te paraszt, csak messze laksz a bekötőúttól.
12/26 anonim válasza:
Az operában hullott a zsebemből a vetőmag.
14/26 anonim válasza:
"Én ostorral kapcsolom a tv-t xD"
Ejnye miféle paraszt vagy te? Hát az asszony mire való? Az ostor meg arra kell, ha lassabban mozogna, mint ahogy kéne. :D Amúgy én akkora paraszt vagyok, hogy a mágneses mezőket is felszántanám.
15/26 anonim válasza:
nem vagyok paraszt, mert discoba menet a traktorról lekapcsolom a vontatót ..
16/26 anonim válasza:
Énse vok paraszt csak szeretem a fokhagymás nápolyit..meg múltkor traktorral mentem suliba és véletlen rajtahagytam az ekét..dehát előfordulXD
17/26 anonim válasza:
Nekem gyerekkoromban üstház volt a járókám.
Tegnap pedig, mielőtt elindultam a Mol-ra szénát tankolni a lovamnak, előtte kocsonyával bezseléztem a hajam. :D
19/26 anonim válasza:
A fagyit bicskával eszem, és a pizzát is azzal szeletelem fel, ha a drága DonPepések nem voltak képesek felvágni, és ezt mind nyilvánosság előtt. ^^
20/26 anonim válasza:
Bicskával iszom a dobozos sört, negró van a számba, és traktorral járok! És még én ne legyek kemény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!