Mi a véleményetek erről a zenéről? (Facebook dal)
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=ia84hCZCua0
Hogyan lehet ilyeneket kitalálni már? Szerintem nevetséges....
Mi a véleményetek? És miért az a véleményetek?
2013. ápr. 14. 15:08
2/8 anonim válasza:
inkább h barbit halgatnád!!!!!! ez szar!!!
3/8 anonim válasza:
Elröhögtem magam mikor megszólalt xD
5/8 anonim válasza:
Csigirappappa... Nem tudom, melyik a szánalmasabb, az előadó, vagy a tapsoló nyugdíjas közönség?
Tőlünk 400 km-re keletre láttam ilyet utoljára, a román kereskedelmi adókon akárhová kapcsoltam, ömlött ez az igénytelen fos. Remélem mi nem jutunk odáig, de a kínálatot sajnos az arra való igény is formálja!
7/8 anonim válasza:
Még a rágógumi dalnál is szánalmasabb..
Nemáár!! Ilyennel ki se mernék állni.:D
És még ezt megtapsolni?! Oké, mulatós..de ilyen?!
Ez kész katasztrófa! Ennyi.. Mást már nem tudok mondani:)
Csigiráppápápá..-.-
8/8 anonim válasza:
Az a vélemény róla, mint a nóta tv-ről. kedvencem. annyira imádom, hogy leszakad az arcom akárhányszor csak meglátom/meghallom. a szívem is el kezd rothadni örömében, a lelkem pedig lerohad. remélem továbbra is gyártanak ilyen könnyfakasztóan megható, hervasztó ínyencségeket. azt hiszem, hogy most megyek és megölöm magam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!