Sajnos nincs pénzem pitbullra de van egy dagadt kandúrom. Ha kigyúratom meg agresszívvá teszem az is lehet olyan menő az utcán sétáltatva?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 12. 19:24
2/5 anonim válasza:
Nekem is van egy termetes kandúrom. De ő nem tűri a pórázt, ezért tengerimalacot sétáltatok, és képzeld, ez még a pitbullnál is menőbb! Meg nagyobbat is harap!
3/5 anonim válasza:
Hát, keményebb nem leszel, de egy pitbullal se! Nem azért vettem pitbullt mert menő, de amikor kicsi volt mindíg megállítottak, hogy milyen szép kiskutya. Most serdül, 8 hónapos, szó nélkül elmennek mellette. de engem ez nem zavar :) és ha egy kisállatot, vagy bármi nem tipikus olyan állatot, amit sétáltatni szokktak pl. macska, hidd el, utánad fordulnak az utcán!
4/5 anonim válasza:
Ez vicc??????????????????????????????
5/5 anonim válasza:
Jaja, vicc, humor kategória. Miért, mit gondoltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!