Integratyper kérdése:
Mi a különbség a laminált parketta és a bim-bam csengő között?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 12. 08:45
1/10 2xSü válasza:
Többnyire van különbség a kettő között. Persze annyiban hasonlók, hogy egyikkel sem lehet edzett acélt esztergálni, valamint egyik sem játszott jelentős szerepet a 48-as forradalom eseményeinek alakulásában.
3/10 anonim válasza:
Csak 146, nem értem, miért kell szórakozni szegény kérdezővel.
4/10 anonim válasza:
De én mértem! nem viccelek szegény Kérdezőnkkel! /vízszintest nem is adtam meg, mert az igen változó, itt 378,5cm /
5/10 2xSü válasza:
#3: Nem vetted figyelembe, hogy a postás kétszer csenget. Ezért van ez az egy centi különbség. Vagy ha igen, akkor nem mindegy, hogy milyen sebességgel méred a távolságot. #2 valószínű fénysebességgel összevethető sebességgel mért, így fellép a relativisztikus hosszkontrakció is ugye.
6/10 anonim válasza:
hohó, álljunk csak meg egy picit, itt nagy félreértések vannak, mert ugye az sem mindegy, hogy fenről le, vagy lenről fel, mert nem ugyanaz a távolság, sőt, bele kell számítani hogy milyen messze van tőle a legközelebbi almáspite, és hogy mekkora annak kerülete literben. Így számoljátok csak át újra!!!
7/10 anonim válasza:
Hát jó. Megtenném. De ma 11:08-től síííírok:)))
8/10 anonim válasza:
...sokan eltávolitják a belsejét fogyasztás elött, de én benne szoktam hagyni a nagyrészét, mert nem szeretek pazarolni. Mikor már jól átsült, vegyük ki és hadjuk hülni. díszítésként használhatunk égett floppy lemezeket illetve negrós papírt, majd hintsük meg fürész porral, és már fogyasztható is!
9/10 anonim válasza:
2xSü, #6
Csak nem gondoltátok, hogy a relativisztikus hosszkontrakciót és az almáspite tömegvonzását kihagytam a számításból???!!!! Az volt a baj, hogy a kínai colostokomon kétszer van a 83-as, azért lett nekem 147 helyett 146. De már rendeltem a telesoptól eredeti német hosszfrekvenciatorzulásmérőt a kiegészítő molekulaindikátorral, és azzal már én is 147-et mértem.
Mea culpa #2, igazad volt.
10/10 agusztinusz válasza:
Az hogy a parketta hát uszonya hosszabb mint zöld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!