Ki változtatna át engem vámpírrá?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék vámpír lenni.Valaki segítene nekem?2013. ápr. 11. 16:01
1/12 anonim válasza:
2/12 anonim válasza:
Most komolyan, még ha valami oknál fogva hiszel is abban, hogy léteznek ilyen emberi formájú vérszívók, akkor is, gondolod, hogy majd idejön egy, és jelentkezik, hogy ő szívesen átváltoztatna?
3/12 anonim válasza:
Sziasztok, Béla vagyok, már hét éve foglalkozom vámpírsággal, ha gondolod akkor szívesen átváltoztatlak, van OKJ-s oklevelem is vámpírkodásból.
4/12 anonim válasza:
Edward biztos segit....
(Draga kenyer..... -.- )
5/12 anonim válasza:
...sokan eltávolitják a belsejét fogyasztás elött, de én benne szoktam hagyni a nagyrészét, mert nem szeretek pazarolni. Mikor már jól átsült, vegyük ki és hadjuk hülni. díszítésként használhatunk égett floppy lemezeket illetve negrós papírt, majd hintsük meg fürész porral, és már fogyasztható is!
6/12 Dalek Traak válasza:
Keress fel egy vámpírt a Saturnynról, az át tudna változtatni.
7/12 Zanurusa válasza:
Üdv néked tudok segíteni ,vedd fel velem a kapcsolatot , a többit privátban én köszönöm.
9/12 anonim válasza:
ahogy a mondás is tartja: "A pénisznek nincs szaga!" ugyebár.
10/12 Zanurusa válasza:
Face-n Thomas utolsó üzenetét olvas el, ott a válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!