Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Tényleg nincs Mikulás? És...

Tényleg nincs Mikulás? És akkor a húsvéti nyúl is kamu? =S

Figyelt kérdés
És mi a helyzet a Jézuskával? :\'(
2009. szept. 22. 15:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Pedig engem felhívott?? Most akkor mivan?
2009. szept. 22. 15:46
 2/11 anonim ***** válasza:
Hogyne lenne! És időnként összeülnek pókerezni.És a vesztes fizeti a következő kör vodkát.
2009. szept. 22. 15:55
 3/11 A kérdező kommentje:
A fogtündér mondta nekem...akinek a gólya mondta neki meg a kurta farkú kis malac =(
2009. szept. 22. 17:11
 4/11 anonim ***** válasza:
A mikulás, a húsvéti nyúl és a jézuska is kamu. és a krampusz is. XD
2009. szept. 22. 17:58
 5/11 anonim ***** válasza:
VAN MIKULÁS!!!!!!!!!!!
2009. szept. 22. 19:39
 6/11 anonim ***** válasza:
Nane!! tegnap a jézuska... és akkor most a nanee!!!! :( A MIKULÁS???!!!! az lehetetlen...
2009. szept. 22. 20:05
 7/11 anonim ***** válasza:
Ennyi mindent nem tudok, de a Mikulással naprakészek vagyunk, nála szaunázok, Ő meg hozzánk jár ultizni.
2009. szept. 22. 21:08
 8/11 anonim ***** válasza:
Egyszerűen nem is értem hogy tudtok ilyeneket állítani. Lehet hogy nektek már elment a hitetek mert rosszak voltatok, és nem kaptatok semmit, de én még hiszek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 78/L
2009. szept. 23. 19:31
 9/11 anonim válasza:
engem ezek nem érdekelnek.... hülyeségek.... de mi a van szupermárióval? akkor ő van vagy nincs?
2010. febr. 22. 23:26
 10/11 anonim ***** válasza:
Persze hogy létezik húsvéti nyúl! Egyszer kicsi koromban mind bent voltunk a házban és amikor ki mentünk, már ott volt az ajándék! Szerintem teljesen biztos hogy létezik!! De a az nem biztos, hogy a Jézuska hozza az ajándékot a karácsonyfa alá! Én egyszer meg lestem és anyám meg apám rakta oda az ajándékokat! Ők meg azzal magyarázták, hogy segíteni kell a Jézuskának... Aztán a következő karácsonyon meg hallgatóztam és azt is hallottam, hogy le esett az egyik ajándékos csomag. Mikulásnak meg be öltözhet a papád vagy az apukád!^^
2010. márc. 17. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!