Hogyan kell lekvárt hegeszteni?
Figyelt kérdés
Lécci valaki gyorsan, holnapra kéne a havernak 1kg összehegesztett barack és málnalekvár,
Hogyan csináljam?Lépésről lépésre please
2009. szept. 21. 23:41
1/3 anonim válasza:
Úgy ahogyan tortát;) csak ez egy kicsit folyékonyabb,de no para:D
2/3 anonim válasza:
A lekvárt először mindenképp zsibbasztani kell és csak utána lehet hegeszteni. De erre nem akármelyik lekvár alkalmas. A zsibbasztás során viszont elpárolog az, amelyik hegeszthetetlen. Igaz, ez az előkészítés elég időigényes, de az eredmény megéri. Ha holnapra kell, egész éjjel dolgoznod kell vele. A hegesztésnél 2 rész zsibbasztott barack mellé 1 rész zsibbasztott málnalekvár hegeszthető. Az arányokat tartsd meg, mert szétesik különben. Aztán zsibbaszthatod újra, de akkor szét is kell válogatni a szétesett összetevőket. Inkább csináld becsülettel és akkor minden OK lesz.
3/3 anonim válasza:
úgylátom még mindig luxus szakszerűen megtanulni, a lekvárt nem lehet hegeszteni! csak forrasztani lehet! lekvárt forrasztani pedig csak külön erre kifejlesztett lekvárforrasztó rúddal lehet. figyelj a folyosítószerre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!