Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Nyilas Misi tudta előre, hogy...

Nyilas Misi tudta előre, hogy beleírják a Légy jó mindhalálig! Című könyvbe, ha már egyszer jövőbelátó?

Figyelt kérdés
[link]
2013. ápr. 4. 13:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Természetesen tudta. :D
2013. ápr. 4. 13:20
 2/6 anonim ***** válasza:

Ezen bef*stam esküszöm!

1. Nem hiába van az írva hogy "összetörtem a gépem most nincs". Ezt csak egy hülye veszi be. Egyszerűen azt várja hogy személyesen keresd fel, ne pedig emaileket írj hogy ingyen megúszd a jóslást

2."' Misi a legkevésbé sem anyagias."

pár sorral alatta:

"általában 12.000 forintot szoktam kérni egy beszélgetésért, ami háromnegyed vagy egy óráig tart. De, inkább azt mondom, fizess, amennyire hasznosnak láttad a találkozást. Ritkán, de előfordul, hogy ilyenkor valaki egy ötezrest akar adni. Ezt inkább el sem fogadom…" hogyne!!!!

VÉGEM!:"DDD

2013. ápr. 4. 13:23
 3/6 anonim válasza:
Ja hogy neki már az öt ezres órabér az semmi :D gyönyörű mondhatom. Én egyetemistaként örülnék ha 8-900 ft órabért kapok egy munkáért, ez az aluliskolázott analfabéta meg 10 ropi alább nem ad :D milyen világ ez?
2013. ápr. 4. 13:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Miért ne tudta volna?
2013. ápr. 4. 14:37
 5/6 anonim ***** válasza:
2013. ápr. 4. 17:05
 6/6 A kérdező kommentje:
öööttnnééé...háromkettőegy..mo­lnárvikihuszonöt xd
2013. ápr. 4. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!