Te vtál már goa'uld gazdatest?
Azokra vagyok kíváncsi akik már otthont adtak a testükben egy ilyen kis cuki lénynek. Milyen érzés volt? Miért szabadultál meg tőle? Hol lehet ilyet szerezni?
Én is szeretnék magamba egy ilyet, de még nem találtam olyan kisállat kereskedést ahol árulnának Goa'uldot :(
22/L
a Goa'uld egy aranyos kisállat, persze ha nem nézzük a hátából befigyelő falloszt és 3 kezét. mivel alig 3 méter, így a fiatalok körében közkedvelt, mint fültágító, vagy piercing.
a retikülben is divatosan fest.
hátulütője:
soha nem alszik, folyamatosan ennie kell, különben szívrohamot kap. étel gyanánt ajánlott kolbászt adni neki egy kisebb darab gyémánttal. attól akár perceken keresztül jóllakott lehet.
mivel a vizelete tudatmódosító szerként terjed a világban, így hamarosan be lesz tiltva. brazil feketepiacokon továbbra is lehet majd szerezni fajtiszta Goa'uldokat (szerintem).
van még kérdésed?
Star Trek ????????????????????
hogy a csudába jön ide a Star Trek ?
"Cuki lény" Ez jól esett, bár Én inkább egy istennek mondanám magam...
:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!