Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ha én lennék a szerelmed?

Ha én lennék a szerelmed?

Figyelt kérdés
2009. szept. 18. 20:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem írogatnál ide...
2009. szept. 18. 20:26
 2/12 anonim ***** válasza:
93%
Hát az elég durva lenne. Fiú vagy, avagy leány? Ha előbbi, akkor kösz, kihagyom.
2009. szept. 18. 20:31
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Akkor most velem lennél :P
2009. szept. 18. 20:31
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
akkor most együtt olvasgatnánk a válaszokat :)
2009. szept. 18. 20:35
 5/12 A kérdező kommentje:
minden máshogyan menne? te is máshogyan mennél el tőlem mindennap este?
2009. szept. 18. 20:39
 6/12 anonim ***** válasza:
87%
Nyugi, Kiscsillag, abban biztos lehetsz, hogy minden máshogyan menne.
2009. szept. 18. 20:48
 7/12 anonim ***** válasza:
87%

lány vagy? hány éves?

szép?

2009. szept. 18. 20:49
 8/12 A kérdező kommentje:
lány vagyok, szerintem szép :)
2009. szept. 18. 20:57
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

megszoknád a hús szagát, megszoknád az ólmokat, megszoknád az életem, miként a sajátodaat

ha én lennék a szerelmed, szeretnél, mert megszoktad, ahogy megszokásból rugdalod magad elé az álmokat.

ha villanyt oltasz a sötétnek és halkan kicipzározod őt, és magadba rakod a régi semmit, a megszokott soha el nem jövőt..

ha én lennék a szerelmed, biztos nevetnél néha, persze nem többször, mint most, csak rosszabb vicceken, ha én a szerelmed lennék, mindig máshogy neveznélek, termések, állatok, kis izék, magamba' most is beszélek

ha én lennék a szerelmed, biztos hogy a miénk lenne az egyszerű igazságok boltja és te eladó lennél benne, ősszel mindig lemennénk a tengerpartra szlottyos fügét szedni a kiégett fű közül, akkor ha én lennék

ha én lennék a szerelmed, sok szerencsét hozzám, ígérem nem leszel hibás, de sok múlik majd a kémián. én már elterveztem mindent, egy életre elég a dolgunk, ígérem nem lesz sok időnk egyedül lenni, úgy már voltunk

ha én lennék a szerelmed, rám mondanád, hogy ez Ő. csak el kéne hinned és úgy kellenék neked, mint a levegő.

ha én lennék a szerelmed, biztos sokszor bántanálak, hogy tudsz így szeretni? én soha nem tudnálak..

najó szeretlek azért:P

2009. szept. 18. 20:57
 10/12 A kérdező kommentje:
kösziii én is szeretlek (L). meg minden kedves válaszolót, zöld kezecske a jutalom :).
2009. szept. 18. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!