Igaz, hogy a havazást a magas államadósság miatt rendelte el az ENSZ?
Figyelt kérdés
Úgy halottam, hogy a HAARP-ot hívták segítségül, és addig míg nem fizetjük vissza az államadósságot, addig nem lesz se tavasz, se nyár.
Erre vajon mit reagál Viktor?
2013. márc. 25. 13:17
1/5 anonim válasza:
Köszönjük a kérdésedet, nagyon vicces, volt!
HAHAHAHAHA.De jót nevettem!
De amúgy szerintem egy viccoldalra nagy poén lenne, szerintem küldd be valahova.:)
2/5 Wadmalac válasza:
Akkor gáz van, osztrákoknál, cseheknél és szlovákoknál is esik, nekik meg egy darab Viktoruk sincs.
3/5 anonim válasza:
Nem az ENSZ volt. A zsidók voltak.
Ja, nem. Ilyet nem szabad leírni, mert lefasisztáznak, aztán szalonképtelen leszek. Szóval az arabok voltak, őket lehet minden rosszal összefüggésbe hozni, arra nem ugrik senki.
4/5 anonim válasza:
Látod, hiába gonoszkodtak, mégiscsak itt a nyár. Viktor még erre is képes, legyőzte őket és ő irányítja az időjárást! Most már nem kell félned. Biztonság van. :)
5/5 anonim válasza:
... és k***a meleg. Ezt is a nácik és az arabok csinálták. Dzsihád Európa ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!