Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » A teknősöm megettte a kisujjam...

A teknősöm megettte a kisujjamat (? )

Figyelt kérdés

Próbáltam már azt hogy befestem a radiátort pirosra de nem működött!mit csináljak?? Nem fáj de azért hiányzik a kisujjam :-(

:-(egybe lenyelte, a hajamat is kékre festettem ahogy a patikus javasolta de az sem javított semmit.

Segítsetek,bocsi ha halkan beszélek.xd

2013. márc. 23. 15:09
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Fesd sárgára a végbeledet és üvötözve ugrándozz a háztetőn. az segít!
2013. márc. 23. 15:54
 2/9 anonim ***** válasza:
Sztem tépd ki a nyelőcsöved és lógasd ki az ablakon, közben kiabáld azt, hogy ,,Pikachu, Téged szeretlek!"
2013. márc. 23. 19:14
 3/9 anonim válasza:
rágcsáld meg a végbeled, majd az epekavicsoddal verd fejbe a teknőst
2013. márc. 23. 19:18
 4/9 A kérdező kommentje:
Úgy tudtam hogy a végbéles módszerek a pupilla nagyitásához kellenek.Voltam órvosnál egy bőrke szörkor és azt mondta hogy egyem meg a teknősömet :-(:-( nem szeretem a teknős húst
2013. márc. 23. 20:35
 5/9 Jófej:D ***** válasza:

Süsd meg ,tegyél rá fél kiló sót, egy dkg cukrot, mustárt, es egy evőkanál ecetet. Így nagyon finom.

.

.

.

.

2013. márc. 24. 09:06
 6/9 anonim ***** válasza:
növessz hosszú szöke hajat, öltözz úgy mint a franciák és menj el angliába :P ott idegesítsd a szöke, sok szemöldökü férfiakat XD
2013. márc. 24. 15:00
 7/9 anonim ***** válasza:

ez bizony menthetetlen, halott vagy

de azért mindent rám hagysz, ugye?

írj privit

2013. márc. 27. 01:19
 8/9 A kérdező kommentje:
Ma délután anyira szép idö volt hogy kimentem az udvarra és megjelent egy tündér és azt mondta hogy sosem voltam jó gyerek ezért leütöttem egy baltával.Azután vissza nőt az újjam de van egy pici gond.Állandóan ölni akarok és fáj az inyem,gyorsan gyógyulok,most mit tegyek??
2013. márc. 27. 11:15
 9/9 anonim ***** válasza:
ez esetben menj el Spanyolországba és ott táncolj a teknősökkel :D
2013. ápr. 2. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!