Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » A csigabiga vagyok. Miért...

A csigabiga vagyok. Miért hívhattak ki az előbb?

Figyelt kérdés
az előbb ahogy békésen pihentem a házamban hallottam hogy többen is azt kiabálják hogy: csigabiga gyere ki ... a többit nem értettem sajnos. én ugyan ki nem megyek mert mit szórakoznak velem ilyenkor már meg amúgy sem fogok csak úgy kimenni mert azt mondják, de elgondolkodhattam miért hívtak. lehet beteg is leszek mert nagyon melegem van amúgy....
2009. szept. 16. 20:39
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert a nagy melegben gyorsabban terjed a disznópestis, ami a házzal rendelkező puhatestűekre komoly veszélyt jelent.
2009. szept. 16. 20:41
 2/8 anonim ***** válasza:
Azért volt, mert a liberális háztáji marhák nagy puttonyban szedik a rőzsét, és hamarabb mentek át a fekete hídon. de ez nem a te hibád, maradj csak bent...:)
2009. szept. 16. 20:46
 3/8 anonim ***** válasza:
Vigyázz, ne menj ki! A Jehova tanui csalogatnak ki a házadból:(
2009. szept. 17. 08:05
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem menj ki mert még Ödönkét is hivták,mert tűz van:) S ő a tűzoltó!
2009. szept. 17. 13:57
 5/8 anonim ***** válasza:

Égett a kéród, de eloltottam.

Jössz egy pár sörrel, remélem nem felejted el!

2009. szept. 17. 22:56
 6/8 A kérdező kommentje:
hú köszi..persze majd letudjuk valamikor..
2009. szept. 17. 23:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Az uzsorás dzsippó ráqrta a házadra a molotovot me' nem fizettél oszt begyulladt a kéró. Há' ezért...
2010. szept. 14. 09:08
 8/8 anonim ***** válasza:

A kopogtatócéduládat akarták elkérni:))

Nem jöttél ki, de szavazni azért elmész ugye? Neked sem mindegy, hogy milyen avarban bújhatsz el a csigaszedő-kommandó elől:))

2010. szept. 14. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!