Nem bírom abbahagyni a palacsinta evést, mit csináljak?
Ha lány vagy, vegyél terhességi tesztet. Ha pozitív, akkor egyed csak a palacsintát, úgyis meghízol nyárig :-P
Ha fiú vagy, akkor a csajodnak vegyél terhességi tesztet, szimpátia-terhes vagy. Ez esetben is basszál a világra, zabáld a palacsintát, nehogy megegye a nő, és elhízzon, mert k.va nehezen fog visszafogyni szülés után :-D
Palacsinták! Pusztuljatok!!! :-DDD
A palacsintológiai osztályon beutaltak a palacsinta elvonó kúrára, de onnan megszöktem.
Hetente 3x sportolok,de az étrenddel nem törődöm. Mindíg azt eszem, amit a gyomrom megkíván.
Sok édességet eszem, de azoktól nem hízom, csak akkor szedek fel pár kilót, amikor rámjön egy ilyen roham.
A palacsinta és a lángos, az a két dolog, amelyektől kicsit szűkebbek lesznek a ruháim.
Sajnos mindkettőt nagyon szeretem, és az a baj, hogy el is tudom ezeket készíteni itthon, így még avval sem riaszthatom el magam, hogy túl sok pénzt költök rájuk.
Köszönöm a sok választ!
Ja, és nem vagyok terhes, ez biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!