Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Most mit csináljak? (lent...

Most mit csináljak? (lent kifejtve)

Figyelt kérdés
Egy szobában ébredtem ma reggel. Jelenleg is láncok vannak egyes testrészeimbe fűzve. Egyszer csak megjelent előttem egy TV-n egy álarcos fej és valami olyasmit magyarázott, hogy élek vagy halok, én döntöm el. Most mit kell csinálnom? Sürgős lenne. Asszem egy percem van. Köszi.
2009. szept. 14. 20:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Súlyos Malacusz emberiusz kórban szenved. Ezt csak úgy tudod gyógyítani, ha lerágod a körmeit. Utána csodás szépségkirálynővé fog változni és a szexrabszolgájává tesz téged. Gyorsan szaladj és harapdáld meg a lábát, nehogy elmeneküljön.
2009. szept. 17. 12:10
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Neeeee, én vagyok a következő!! A magnós "ember" szerint 1 órám van, micsoda jó lélek, neked csak 1 percet adott, bár te megmenekültél...

Most mit tegyek? Itt egy órási gödör injekciókkal...

2009. szept. 17. 18:45
 13/14 anonim ***** válasza:
55%
ÉN, ha engem kérdezel, ÉN személy szerint beleugranák!!!!
2009. szept. 18. 08:03
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Apum állandóan ácsolgat a pincében, vmi gépeket, próbáltam megnézni, de azt mondja ezek az új hentes üzemünkhöz kellenek! Néha jönnek hozzánk látogatók is és sztem itt is alszanak, vagy vmi titkos ajtón mehetnek ki, mer sosem láttam még kijönni senkit! Sokszor hallok sikoltozásokat is, de ezt betudom annak h apum szokott tartani ilyen horrorfilmnéző estéket a pincében! Viszont nem lehetnek, vmi jó munkások akik itt dolgoznak, mert állandóan SEGÍTSÉGért ordibálnak! Apukám amúgy nagyon rendes ember és művelt is, mert sokszor látom, amikor álarcos bálba megy, bár sosem jövök rá h éppen minek is öltözik, annak ellenére h mindíg ua. a jelmez van rajta! Olyan bohócos feelingje van, de hát na, ha teccik neki...!
2009. szept. 18. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!