Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mi volt a tanárod legjobb...

Mi volt a tanárod legjobb beszólása/aranyköpése amin az egész osztály szakadt a röhögéstől?

Figyelt kérdés

Szeretném ha egy picit jobb kedvem lenne és ezeken mindíg jókat derülök :)

előre is köszi :)

2009. szept. 13. 16:59
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:
100%
Kémiaórán a tanárunk puszta kézzel öntötte a koncentrált kénsavat a kémcsőbe,összekeverte vízzel lefogta a tetejét a forgatta,mikor végzett elkezdett magyarázni.kb 5 perc múlva mondja: Mitől viszket az ujjam?
2009. szept. 15. 20:36
 22/62 anonim ***** válasza:
100%
az oldalas vagyok. irj privit,és megadom a cimét.Bár még nem olyan nagyon sok van,de vaaaan :D
2009. szept. 16. 19:36
 23/62 anonim ***** válasza:
94%

Közgáz tanár: fasználat=föld használat

Fizika tanár: hőt bocsátasz ki, mert meleg vagy; A fény fénysebeséggel halad...; Mondj vmi pozitívat!-Anód

Angol tanár: fiú-e vagy; How are you-Ki a f@szt érdekel b@zd meg?!; Mennyit utazol így holiday?; Beni! Töröld ki!; Be lehet csinálni; Ezt igennek veszem, hogy nem

Töri tanár: Eztet tanultátok már?-Eztet még nem...; Mitcsomén; Belevetette magát az ellenségbe; Kitört a béke...

MAgyar tanár: Mozgás_gyönyör...

xD=)

Tesi tanár: Mindenki nem dobja be...

2009. szept. 20. 12:49
 24/62 anonim ***** válasza:
100%
Basszus, tiszta szarul vagyok, de ezek a válaszok feldobták a hangulatomat. :D Én viszont nem idézek, csak belinkelem az osztályom aranyköpés gyűjteményét, hátha valaki majd jót szórakozik rajtuk: [link] :)
2009. szept. 20. 12:57
 25/62 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk állandóan ez van minden óránxD Sokszor nehéz is eldönteni, hogy ki a diák és ki a tanár:D Szóval én is írok egy-kettőt:

1.Az osztályba jár egy Katinka meg egy Kata nevű lány is, a föcitanárról pedig tudni kell, hogy enyhén szexmániás-szexista beütésű.

Idén első órán mondja Katának:

-Te vagy Katinka, ugye?

-Nem én Kata vagyok.Simán Kata-mondja a csaj.

Erre megszólal a másik

-Én vagyok Katinka!

Mire a föcitanár: Ó, ANÁL is inkább!

Egy másik a fizikatanárral, amikor Newton törvényeket tanultunk:

-Gyerekek, nyissátok ki a könyveteket a 62. oldalon. Megvan? Ott van Newton bácsi fényképe. Látjátok? Vele van az erő!

2009. szept. 20. 13:29
 26/62 anonim ***** válasza:
100%

Matek órán, megszólal a tanár miután arról vitázott velünk, hogy nem bírjuk befogni: Nyissátok ki a szátokat a 17. oldalon...ja nem a szátokat a könyvet!!! XD

Ugyanezen az órán: Ilyen hülye barmokat én még nem láttam soha, a matekot csak be kell magolni nem érteni, mi ezen olyan nehéz, ha nekem megy nektek is...Mi csak röhögtünk ezen de azért a tanár kicsit problémás xD

2009. szept. 20. 14:09
 27/62 anonim ***** válasza:
100%

Angol tanár: -Mondjatok egy extrém sportot!

Egyik gyerek: -Falufutás.

Menj ki a táblára!

Szaladj át a szemeden!

Matek órán beszéltük hogy arra a háromszögre aminek minden oldala és minden szöge egyenlő nem azt mondjuk hogy egyenlő szárú, hanem hogy egyenlő oldalú háromszög. Erre a tanár: Te lány vagy mert nunád van, de ha lenne fütyid is meg nunád is, akkor nem lennél lány.

2009. szept. 20. 14:31
 28/62 anonim ***** válasza:
100%

bocs, nem akarok hírdetni, de ezt nézd meg:

www.dgy8a.lapunk.hu

sztatikusságnál meg egy müanyga rudat dörzsölgetni kellet egy kesztyűvel, egy fiút kihávott. hát nagy röhej volt, a 220 éves (minimum) tanár meg "azt hittem fiam ügyesebb vagy", meg hasonlókat szólt be XD

2009. szept. 20. 18:20
 29/62 anonim válasza:
73%

a matek tanárom nem szerette soha ha valaki megszólalt

erre a mellettem lévő:tanárnő elnézést! a tanárnő: "jó fiam megyünk az izgatóhoz"az igazgató helyett. vágod???

2009. szept. 20. 20:28
 30/62 anonim ***** válasza:
100%
Idős Igazgató helyettes kicsit nagyon szereti a fiatal lányokat és nyelvtanon volt egy mondat amiben szerepelt a fagylalt szó err:Háááát igen az öregek már csak a fagyit szeretik nyalni mert az sokkal jobb izű mint az a másik dolog:DDDDDD
2009. szept. 20. 22:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!