Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Akkor én most eladtam egy nőt?

Akkor én most eladtam egy nőt?

Figyelt kérdés
Mert Egyiptomban voltam, találkoztam valami fazonnal, aki elkezdett hadarni, én bólogattam, aztán kezet ráztunk, odaadott egy tevét, én elmentem, de a csaj meg ott maradt! Most akkor mi történt?

2013. márc. 8. 18:17
 1/9 Nokedli Ottokár válasza:
Szerintem vettél egy tevét. Nem érdekel cserébe az anyósom?
2013. márc. 8. 18:27
 2/9 A kérdező kommentje:
De érdekelne. Biztos megér egy pingvint. Bár csak akkor ha a szemem lila. Különben csak jegesmedvét kapok érte. Utánaérdeklődtem az eszkimó ismerősömnél.
2013. márc. 8. 18:36
 3/9 A kérdező kommentje:
Bocsánat, az ő szeme. Az enyém jégvörös színű.
2013. márc. 8. 18:37
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem tudsz valami jól üzletelni, legalább 2 tevét kellett volna kérned érte.. ej-ej
2013. márc. 8. 19:14
 5/9 A kérdező kommentje:
Bocs, nem tudok szuahéliül. Csak annyit értetem, hogy: Je, unaweza kuongea Kiswahili? Bár aztán elgondolkodtam, hogy miért nem beszéltünk inkább brazilul... Biztos úgy is tudott
2013. márc. 8. 19:18
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen. Késő bánat. De legalább van egy tevéd.
2013. márc. 8. 19:25
 7/9 A kérdező kommentje:
Legalább... Sebaj, majd eladom a kocsmába'
2013. márc. 8. 20:08
 8/9 anonim ***** válasza:
Szívesen kölcsönadom az időmanipulátoromat, ezzel visszatekerheted az időt és megakadályozhatod, hogy ez történjen.
2013. márc. 10. 10:24
 9/9 Denta ***** válasza:
Csak nem Barney gonosz ikertestvére????
2014. aug. 16. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!