Mit tennél ha tanár lennél, én meg a diákod, én pedig a következőképpen tennék:?
Figyelt kérdés
Az óra kezdete után 10 perccel biciklivel(!) beszáguldanék a terembe olyan 30 km/h-val, elordítanám magam, hogy VIGYÁZAT!!!, aztán összeütköznék a krétatáblával, leülnék a helyemre, és úgy tennék, mintha mi se történt volna. xD2009. szept. 13. 10:22
1/12 anonim válasza:
egy jót röhögnék rajtad aztán irány az igazgatói:D xĐ
2/12 anonim válasza:
nem tudom mit tennék szerintem én is nevetnék egyet, de mér van egy olyan érzésem, hogy ez megtörtént? :o
3/12 anonim válasza:
én nem nevetnék ez nem vicces. levideóznám és igazgatóiba vinnélek titeket. akár elintézném a kirúgatást
4/12 anonim válasza:
Elfelejtettél valamit kisdiákom: ha az óra kezdete után érkeznél 10 perccel biciklivel, akkor mentőt kellene hívnom, mert az ajtót már becsuktam, így a 30 km/h sebességgel összetörnéd az aranyos pofidat, kezed-lábad.
Így csak egy hatalmas koppanással zavarnád meg az órám!
5/12 anonim válasza:
Aranyom, ha ennyi eszed van, hogy önszántadból nekimész 30 km/h-s sebességgel egy táblának, akkor amellett, hogy kórházban kötnél ki, még egy pszichológust is rádküldenék. Viszont hál'Istennek legalább 6-8 hétig nem zavarnád az órámat.
7/12 anonim válasza:
elkezdenák röhögnirajtad és hívnám az elmeosztály főorvosát hogy viszgáljon már meg.utánna folytatnám az órát.
8/12 anonim válasza:
Röhögőgörcsöt kapnék,és megkérnélek h csináld meg mégegyszer,h lefilmezzelek és felrakjam a netre,és ezért kapnál egy 5-öst v dícséretet:)
9/12 anonim válasza:
Úgy tennék, mintha mi se történt volna és folytatnám az órát.
Így mindenkinek egyszerűbb.
10/12 anonim válasza:
Megkérnélek, hogy told ki a bicajt az osztályteremből. Hazáig. (Közben reménykednék, hogy mire visszajössz, vége lesz az órámnak.)
Kb. akkor szakadna ki belőlem a röhögés, amikor becsukom mögötted az összetört ajtót. Addig keményen tartanám magam. Pisszenés sem lenne a teremben. Hidd el, értek a hangulatteremtéshez... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!