Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Az egyik ismerősöm, akivel az...

Az egyik ismerősöm, akivel az egyik közösségi oldalon szoktunk chat-elni lebetegedett. Nekem a gépemen nincs vírusirtó és lehetséges, hogy ezért az oldalon keresztül elkaptam a betegséget én is az ismerősömtől?

Figyelt kérdés

2013. márc. 6. 21:00
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
ja, es voroshagyma kell bele, a lila nem jo, es a kekesszurke sem.
2013. márc. 7. 19:07
 22/25 anonim ***** válasza:
ja, es ez a kerdes a virus elso tunete. Biztos, h elkaptal vmit.
2013. márc. 7. 19:10
 23/25 Tayu válasza:
És ennek a vírusnak a neve hülyeusz gyökérusz (férfiaknál), elszőkülusz (nőknél). Vigyázni kell vele mert ha elkaptad akkor nehezen gyógyítható. :D
2013. márc. 8. 16:30
 24/25 anonim ***** válasza:

Badarságokat beszéltek!

Hiába sok a kontár, sarlatán manapság.

Sajnos nagyon is lehetséges amit írsz, hiszen gyakran megesik, a vírus nem válogat, írt gépet, embert, állatot.

Nem egyszerű a védekezés, de nem lehetetlen: Symantec szent napján amikor péntek 13.-a teliholdra esik, kiviszed a beteg laptopod a mezőre és akár fiú, akár lány vagy meztelenre kell vetkőznöd.

Pontban éjfélkor kinyílik a mezőn a Nortonvirág, az Avastfű, a Kasperkygyom, az Esetlapu, a mcAfeefa, a GDatagyökér. Mindezt gyorsan begyüjtöd és egy Panda bőrébe csavarod, majd rövid ideig érleled.

Ha megérett (amit a jellegzetes kék halál színe mutat), akkor mindenestől össze kell gyúrnod és megeteted a géppel, sőt, Neked is kell belőle fogysztanod jócskán.

Elmormolod a varázsszót: "Out of memory data", ekkor réges régi szellemek ereszkednek alá, W 3.1, W95, W96, W98, Milleneum Edition, W2000, stb...

Ritmusos körtánc után heves installáció következtében Bőségesen megáldják a géped és Te magadat is, amit "setupolásnak" is nevezhetünk.

Ekkor a derekad vonaglani, a vonagod dereklani kezd és sűrű csuklások következtében meggyógyultok. Azt meg kell jegyeznem, ha véletlenül arra jár valaki, akkor nincs mese, szeretkezned kell vele, ahányszor csak akarja.

Más módszer is lehetséges, de az nem ennyire hatékony.

Ha ezt választod, értesíts, mert akkor én majd árulom a jegyeket, tuti gazdagok leszünk!

:)

2013. márc. 8. 16:40
 25/25 anonim ***** válasza:
Bocsánat, azt még kifelejtettem, ha megesküszöl, hogy ezentul nem nézel lesbi oldalakat (kis hazudós), akkor a jövőre nézve is kapsz némi védelmet...
2013. márc. 8. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!