Amikor valaki a reptoidokról beszél a Ki vagy, doki? (Doctor Who) -ban lévő homo reptilia-kra gondol?
2013. febr. 24. 22:35
1/13 anonim válasza:
nem
sajnos a reptoid fanok nem ismerik a Doktort,szal nem tudhatják hogy miről van szó
2/13 anonim válasza:
A moderátorok tették ezt a humor kategóriába?
3/13 A kérdező kommentje:
Igen én az UFO-észlelésekhez tettem
2013. febr. 25. 19:46
4/13 anonim válasza:
"sajna" a moderátorok is viccként kezelik a reptoidokatxD
de ha tényleg érdekel elmagyarázhatom hogy miről van szó
5/13 A kérdező kommentje:
Szépen kérlek magyarázd.
2013. febr. 25. 20:00
6/13 anonim válasza:
Na hát hol is kezdjem? A reptoidok elvileg egy másik galaxisból jöttek mert felélték az összes ottani bolygót most a miénk van soron,meg persze több bolygójuk is van ahol embereket tenyésztenek.Elvielg már vagy 100x megszállták a földet,pár ember szerint azért nem derült ki mert a vatikán titkolja az egészet.
Meg van olyan aki szerint nem az űrből érkeznek mert a föld alatt élnek már évezredek óta,nem hiszem hogy lenne konkrét elképzelés arról hogy hogyan néznek ki,de igazából ez csak egy baromság amit időnként előszednek,én meg röhögök rajtuk
7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2013. febr. 25. 20:08
8/13 anonim válasza:
Nem fogalalhatják el a Földet, hiszen a Doktor vigyáz ránk!
9/13 anonim válasza:
Nem így nézünk ki, alakváltók vagyunk! Reapeal Penndel vezértábornok, Sajtóügyosztályi Főreferens
10/13 anonim válasza:
De a Doktor rágyütt, hogy ő se mentheti meg mindig a Fődet, oszt most visszaakar vonúni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!