Mit teszel, ha mérges vagy az ébresztő órádra?
Figyelt kérdés
Én ezt: Néha odalopózom az ébresztőórámhoz és ráordítok:
"NA MILYEN ÉRZÉS, TE MOCSOK?"
2013. febr. 24. 17:13
1/5 anonim válasza:
nem mintha ez segítene bármit is, amit te csinálsz :)
Hm.. max annyit tennék én hogy odavágnám a falhoz, de mivel nem akarok újat venni ezért inkább nem... lényegében ezért tartod, hogy felkeltsen, és nem is lehetnél arra mérges... hiszen nem az ébresztőórára vagy dühös hanem arra a hülyére aki/ami miatt fel kell keljél korán. .szerintem. bár nem biztos így van. :)
2/5 anonim válasza:
Én istenfélő ember vagyok, s gyakorolom a keresztényi szeretet. Nem leszek mérges, nem haragszom rá. Ő is Isten teremtménye. Neki az a hivatala, hogy felébresszen. Szépen megköszönöm, s viszonzásul repülni tanítom. Arról igazán nem tehetek, hogy a fal túl közel van. A falat az Ördög állította. (Ördög Tódór kőmívesmester. Kövesd a twitteren is.)
4/5 A kérdező kommentje:
De ez viccnek aranyos, nem?
2013. febr. 26. 22:00
5/5 anonim válasza:
" Néha odalopózom az ébresztőórámhoz és ráordítok:
"NA MILYEN ÉRZÉS, TE MOCSOK?""
ezen meghaltam :DDDDDDDDDDDDDD
én általában le szoktam önteni savval. általában használ. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!