Tetszik ez a youtube-os videó?
2009. szept. 8. 20:17
1/12 anonim válasza:
hu bazzeg :D most ezzel a gyerekkel álmodok :D én amikor ezt néztem, a kép képébe röhögtem XD
3/12 anonim válasza:
miért kell mindig a kicsiket bántani? :'(
4/12 anonim válasza:
Nem bántottam azt senki! :D
Pont ugyanúgy magától is rátalálhatott volna a játékra, ha nem filmezik és nem mutatják meg neki...
Amúgy láttam régebb is ezt a videót...azt hittem kiesek a székből a nevetéstől, mikor megláttam, hogy elkezdi ütögetni a képernyőt, elbújik, s egyszercsak előjön sírva! xD
LoL
5/12 anonim válasza:
Szegény ez durva!Hogy megijedt !De azért jó volt!:)
7/12 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, szerintem elég gáz.
8/12 anonim válasza:
Szerintem nem esne jól ha veled történne ilyen, és közben jót nevetnek rajtad, amikor még gyerek vagy!
9/12 anonim válasza:
LOOL:D:D:D:D:D sztem behugyozott:D
10/12 anonim válasza:
A gyereket később pszihológushoz kellett vinni, mert nem mert elmeni egyedül WCre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!