Szartál már kukoricásban?
Figyelt kérdés
2009. szept. 8. 15:08
1/19 anonim válasza:
ott még nem :D de parkban már igen :D
2/19 anonim válasza:
Szántó melletti kis erdősávban. Még ez van a legközelebb hozzá :)
3/19 anonim válasza:
Nem, mert rendszeres életet élek, úgy hogy én minden reggel ugyanabban az időpontban szarok otthon a WC-n. Ha kukoricás mellett haladok el, nem szorulok rá az ilyesmire.
4/19 anonim válasza:
nem de egyszer láttam egy pasit aki épp ezt csinálta:D először azt hittem lopni próbál xD
5/19 anonim válasza:
ÉN csak szaró embert láttam amikor igyekeztem a kukoricásba pisálni:D
6/19 A kérdező kommentje:
Am. fizika tanárom kérdezte 1× órán 1 gyerektől...
"Szartál már kukoricásban?"
"Nem, még nem, tanár úr."
"Na, mert a Jancsika éppen azt csinálta. De egyszercsak meglátta a Juliskát. Mennyi idő kellett neki, hogy utolérje Juliskát, ha Juliska 3 km per órával szalad, Jancsi 5 km per órával, és Jancsinak 30 másodpercre van szüksége, hogy befejezze a szarást, és felhúzza a nadrágját."
Volt még ilyen... Pl. "Jancsika fürdővize 15 °C fokos. Hány sörétgolyót engedjen bele Juliska a vízbe, hogy kellemes, 30 °C fokos hőmérsékletű legyen?"
2009. szept. 8. 18:06
8/19 anonim válasza:
Kukoricásban még nem, de kukoricát azt igen:))
9/19 anonim válasza:
Igen,szükséghelyzet volt.18/L
10/19 anonim válasza:
Nem. Én csak itthon tudok kakilni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!