Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mennyi vodkát kell elfogyaszta...

Mennyi vodkát kell elfogyasztani ahhoz, hogy ne hasson a testemre a gravitáció?

Figyelt kérdés

Aki alkoholt fogyasztott már életében biztos bekövetkezett az óravizsgáló, szuperhős, csillagász pozitúra de antigravitációba került-e már valaki?

Létezik: [link] ( Valószínűleg a vodkának köze van hozzá )

2013. febr. 18. 21:01
 1/9 anonim ***** válasza:
xdd erre én is kíváncsi vagyok:D
2013. febr. 18. 21:19
 2/9 anonim ***** válasza:
50litertől szerintem a képzeletedben bármire képes vagy. kívülről meg halottnak látszol :)
2013. febr. 18. 21:21
 3/9 anonim ***** válasza:

Az alkohol sűrűbb, mint a levegő, így minél többet iszol, annál távolabb kerülsz attól, hogy ne hasson rád a gravitáció, tehát a levegő sűrűbb legyen nálad.

Ha lebegni akarsz, pumpálj magadba héliumot. Sajnos nagy valószínűséggel hamarabb megfulladsz/kidurransz, mielőtt elég hélium jut beléd, de én a helyedben megpróbálnám.

Azt ajánlom, hogy a fenekedbe engedd a héliumot, mert ha túl sok jut a tüdőbe, akkor megfulladsz, de ha a fenekeden keresztül szívod, akkor talán tovább bírod.

Sok sikert a kísérletezéshez!

2013. febr. 18. 21:23
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
hát feltételezem hogy mivel a nehézségi erő a két tömeg nagyságával egyenesen távolságával négyzetesen fordítotan arányos, minnél nehezebb az illető annál több vodka szükséges eme erő ellensúlyozásához, a föld tömegét mivel nem változtathatom kihagyom a számításból. mivel a vodka maga is húzódik a föld felé feltételezhető hogy nem elég sűrű az antigravitációs mezeje. orosz tudósok szerint ha a testsúly kilójára számított kétkiló vodkát megiszod elérhető az antigravitáció viszont az ember ehhez az állapothoz nincs szokva és az antigravitációs erő amikor nekifeszül a gravitációs erőnek ez az emberen belül halálos erőket fejt ki és több szerve károsodik így igen rövid idő alatt beáll a halál. szóval a vodkával elérhető az antigravitáció de csak pár másodpercig élvezhető eme csoda utána azonnali halállal jár ráadásul valamiért a vodka keltette antigravitáció csak élő testekre hat ezért a kísérletező hullája hagyományos módon a padlóra rogy engedve a gravitációnak.
2013. febr. 18. 21:24
 5/9 anonim válasza:
amikor már eleget ittál akkor majd elkezdesz szédülni és össze esel ne ijedj meg ez teljesen normális..aztán majd már tudsz repülni is :D
2013. febr. 18. 21:29
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem baromi keveset, mert a vodka az egyetlen alkohol, amit nem bír ki a szervezetem. Azonnal kiüt. Ellenben 2 liter bor nem.
2013. febr. 18. 21:33
 7/9 anonim ***** válasza:

a 4 es vagyok ugyanakkor a vodka és egyes esetekben a stroh 80 rum (és olyan országban ahol ez legális!!! a kender is (ha magyarországon elkap menet közben a teleportfelügyelet/közönséges rendőr(yardus zsernyakus) alaposan megbüntet sőt a teleportálást megszünteti))kitűnően alkalmas a fizika más törvényeinek kijátszására nevezetesen egy az anttigravitációhoz mérhető csodára a teleportálásra ráadásul itt általában a teleportált egyén túléli az utazást. teleportálás szabályai.

1 A teleportálás leginkább hazafelé működik.

2 A teleportálás sötétben jobban működik.

3 A teleportálás veszélyes, jobb csoportosan nekivágni.

A teleportálás menete.

1 a teleportálni vágyókat a startbázison feltöltik üzemanyaggal. a szükséges mennyiséget a felkészítő sámán szabja meg.

2 a felkészített és kritikus tömeg alá töltött utazókat kiviszik a startbázis elé majd még két-3 pohár vodkát/stroh rumot betöltenek és hasonló mennyiséget betáraznak menet közbeni tankolás céljából.

3 az utazókat elindítják.

4 félúton a cél felé a tartalék beküldendő.

5 érkezés a célra (A teleportálás utóhatásai 3-4 óráig érezhetőek eddig járművezetés és nehézgépkezelés ellenjavallot, fura beszéd, szédülés, gyomorgörcsök, okádás, kettőslátás tapasztalható. )...

Az Atomegér Teleportálási Oktatóanyagát olvashatták.

Jó Téridőugrást mindenkinek!!!

2013. febr. 18. 21:34
 8/9 anonim ***** válasza:

Az összes vodkaivó tudja ezt, mármint, hogy a legjobb levitáló szer a vodka.

Antigravitációs hatása külső szemlélő számára is jól megfigyelhető, különösen az eleje, amikor a rogyadozó járás még azt mutatja, hogy a gravitáció működik, bár már kissé akadozva.

Persze sokan elrontják és a gavitáció a földre teríti őket, ahol álomba merülve erőt gyüjtenek.

A küzdelem tart és a hős felfedezők folytatják a kísérleteket.

Szerintem a konyak hatása jobb, bár erőssége vitathatő, de kiegyensúlyozottan ébredsz másnap, a fejedet sem érzed nehéznek, ami a gravitáció bosszúja, ugyebár...

2013. febr. 20. 00:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Igyál 1 decit a 97 fokosból aztán már semmi nem hat rád.
2013. febr. 24. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!